Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje moskvi
Povratak na članak

Obama: Sad već strpljenje brojimo danima, uskoro ćemo djelovati

Kerry: 
Ruski mediji promiču Putinovu fantaziju o tome što se događaja

Komentari 37

Avatar flegmatik
flegmatik
07:08 26.04.2014.

Inace, zanima me sto ce bit slijedece sankcije Rusiji: zabrana prikazivanja ruskih filmova na festivalu u Cannes-u, ili zabrana nastupa ruskih baletnih sastava u Europi. To bi, po mojoj procjeni, mogli bit zestoki udarci za Rusiju, koji pak ne bine bi ugrozili Europsku ovisnost o ruskom plinu.

VL
AN
Ana33
07:14 26.04.2014.

Samozvani "gospodar svijeta"... izgubljen u prijevodu! Ljuti se ... samo ljuti! Namjeravao je uništiti i razbiti Rusiju! Koliko su to puta Rusi razorili Berlin? Koji su to osvajači gubili živote za "uzaludno" osvajanje Rusije? Isti oni koji se sada luđački razmeću...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
07:53 26.04.2014.

Yankee ne znaju vise gdje da orkestriraju pljacku, svi su se izmudrili, a oni moraju nekoga pokrasti posto im 17 triliona drzavnog deficita raste i raste. Cak ni masinerijska propaganda vise ne funkcionira, uff morat ce opet na silu da okupiraju neciju ekonomiju, nema druge. Siledzije Yankee, go home. Prestanite izigravati policajce svijeta, nitko vas na oci ne moze gledati, smucili ste se i Bogu i narodu. Cuj oni bi da jednim potezom koloniziraju Evropu i Ukrajinu, da nam uniste ekonomiju, banke i financu, da mi radimo za njih, a oni da zderu 10 hamburgera dnevno. Jer ovo nije rat protiv Rusije nego protiv nas, posto tjeraju Evropu da se odrekne trgovine s Rusijom, da bi nam oni mogli uvoziti svoje smece od zatrovane genetski modifikovane hrane, do nafte i plina, da nas potruju i poguse za skupe pare. Fuck Yankee, rak covjecanstva.

VL
ST
stomugromova
07:06 26.04.2014.

Suverenitet Ukrajine ne postoji ,otkad je izveden državni udar pod vodstvom CIA. Psihopati i gangsteri iz Washingtona,već 2 desetljeća,izvoze svoju militarističku ekonomiju i samo rade sr**a po svijetu.Neoliberalni korporativni fašizam u najgorem obliku.Neka se oni vrate kući pa će see i Rusi smiriti,samo njima to nije cilj.Žele zavaditi EU i Rusiju da bi mogli okupirati EU sa transatlantskom zonom slobodne trgovine,da bi nas njihovo krivonosi bankari mogli trovati sa GMO smećem.Uništili su SAD pa sad hoće još malo produžiti agoniju na teret EU.

VL
KI
Kissinger
08:48 26.04.2014.

moj keri(psiću) stariji sam od tebe i dobro sa sjećam fantazija CCN,gdje niste zasrali tamo ste poručili.ukrajina i majdan su me podsjetili na zbivanja u 1990 u hrvatskoj.slobo je slao svoje emisare od gline do knina da potpaljuje vatru.isto tako se ponašali angloameri i njihove eu-pudlice.svaki dan dolaze na majdan i pričaju nebuloze.zanimljivo na istom majdanu za govornicom nisam vidio ni jednog rusa.došli divlji(desni sektor)i od kijeva napravili streljanu.sad kad je došlo iz guze u glavu FABIUS i STEINMEIER pozivaju ruse da štuju ukrajinsku suverenost.lako je DUHA pustiti iz boce.ovi polupismeni i samozvani vlastodršci(ameri ih postavili),tu neman nikad neće vrnuti u bocu.gospodin LAVROV dao je svoj stav o tim ukrajinskim "autrihterima"i njihovim savjetnicima-amerima.zanimljivo -sad se eu-pudlice ne pojavljuju na majdanu.najbolja mi je ona budaletina(desni sektor-mora da je martićev rođo)kad izjavi da majdan ne napuštaju prije izbora.razlog-ako ne pobjedi naš "igrač"osatajemo na majdanu.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
07:05 26.04.2014.

Autorica bi trebala znati, kad vec prenosi tekstove iz engleskog izvora, da "in good faith" u duhu hrvatskog jezika najbolje zvuci kao: "sa dobrim namjerama". Dakle: "Svijet vidi da ukrajinski premijer i vlada rade u dobroj vjeri..." bi zapravo znacilo:: "Svijet vidi da ukrajinski premijer i vlada imaju dobre namjere..."

VL
DU
Deleted user
07:49 26.04.2014.

Posto je zapad i amerika postavili fasistu za presjednika i premijera Ukrajine,vjerovatno da ce zapoceti treci svjetski rat,jer su fasiti u drugi zapoceli…….

VL
BF
brkonja fra brkati
08:32 26.04.2014.

Obama: Sad već strpljenje brojimo danima, uskoro ćemo djelovati. P.S.Djelovat ćeš kao i u Siriji,dok nisi podvio rep kad si shvatio da nemate posla sa bespomoćnim Iračanima,Libijcima,Afganistancima itd,nego sa protivnikom koji također ima jaku batinu.Sad čekaj što će ti Davidd Rockfeller i bratija narediti da napraviš.

VL
Avatar malistricek
malistricek
09:59 26.04.2014.

Kissinger apsolutno isti scenario je u Ukrajni . Podržavaju kriminalce koje su doveli valast u Kijevu. Samo su su predvideli da Rusija vaskrsla iz pepela i da ona ima svoje interese i da će ih itekako braniti . Rusija eo braniti . Rusija e kači na merdevine dok Ameri silaze sa merdevine. Još opasnije po NATO je vojni savez Rusije i Kine.

VL
DU
Deleted user
09:56 26.04.2014.

Jenkijevska šaka jada može samo prijetiti preko sredstava javnog priopćavanja i ništa više od toga.Izdajnici i plaćenici koje su postavili na vlast u Kijevu uskoro će biti izbrisani s političke pozornice i tu truli Zapad malo ili ništa može napraviti. Lijepo će biti vidjeti još jedan poraz trulog Zapada i svjetske judeomasonerije.

VL
MX
Mister X
12:26 26.04.2014.

Kad če Ukrajinska vlada generali u HAG ,? pretijerano nasilje granatiranje manjinskog naroda u Ukrajini koji prosvjeduje na barikadama za svoju slobodu državu ... Znamo da su naši imali jako problema decenijama za takav genocid ! 27 godina čak bilolo priče Ukrajinsci Idu sa 12000 vojnika 1800 rusa civila napadati i ubijati protjerivati rastijerivati.. Hag i haglije spavate ili si političko sudilo za balkančerose ?

VL
Avatar malistricek
malistricek
10:01 26.04.2014.

Rusija zabranila uvoz svinjskog mesa iz EU i SAD, okreću se Srbiji!? Rusija je zabranila uvoz svinjskog mesa iz Evropske unije i SAD zbog bolesti životinja. Uvoz je zabranjen na godinu dana, a razmatra se produženje na pet godina.

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:33 26.04.2014.

"Pokvarili su nam operaciju zbacivanja legalne vlasti I postavljanje marioneta putem kojih cemo ih porobiti i kolonizirati NATO-vim bazama. Moje strpljenje je na kraju, ovo je vec drugi put nakon Sirije da mi kolonizacija nije uspjela." Govori Obama.

VL
KI
Kissinger
10:50 26.04.2014.

teško će eu-birokratija ići u daljnje sankcije prema rusiji.njemački biznismeni poručili merkelici "ne igraj angloamersku igru",kako smo te postavili na vlast,još lakše te smijenimo.pod hitno putuj obami i prenesimu naše stavove.

VL
KI
Kissinger
11:53 26.04.2014.

ameri kukaju da ruski avioni ulaze u ukrajinski zračni prostor.rusi koriste preslik američke taktike rađene po svijetu.sad rusi ispituju teren za uvođenje zabrane letova iznad ukrajine.postavit će "novu "demokratsku vlast u ukrajini,kao ameri po srednjoj americi(južna im dala nogu),iraku,alžiru i i libiji.te zemlje sad žive u sreći,miru(dnevno 200 mrtvih) i blagostanju.

VL
Avatar insideout
insideout
14:35 26.04.2014.

a za novinarku...."in good faith"........to je učinjeno iskreno i pošteno

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
16:19 26.04.2014.

Svjetskom pitanje je koja sila bi imala pravo se mjesati u Unutarnju politiku Ukrajine ? Za Ukrajinsko lose stanje su odgovorni Ukrajinci u puno razloga jer proba srediti na dva stolca I zaduzivati se kod Rusije I potom okrenuo ledjadja Rusije I zaboravio svoj dug a potom ne rijesiti sa Ruskom manjinom koja se nemoze ostaviti ne rijesena jer tu se radi o Velikom broju Rusa koji joj koji radi lose politike sa Rusijom koja je mongo ulagala u Ukrajinu . Naravno Ukrajina koristi EU I USA da ju stiti u tom problem uza koji je Ukrajina srama napravili sa nepostenom politikom a USA I EU koriste taj problem za svoju Stratesku Vojnu prednost u Tom Dijeli svijeta . Optuzbe Obame tu nemaju ni kakovu Logike nego samo jos jednom potvrdjuje da laze svijetu u javnosti da bi uvjerilo da USA vodi postenu politiku a Putin losu. Sva tko ce to po vjerovati tko nema podj a sa cinjenicom u Ukrajini. Stvar je u tome da USA mora biti uvijek ta koja pro pobjeda Mir I postenu Vanjsku politiku a to se moze vidjeti kako a je to Vanjska politika USA u proslosti koja je pogubila mongo nebi ih ljudi I sirocadi u toj Americkoj Vanjskoj politici. Ukoliko ce doci do sukoba u Ukrajini pitanje ce biti za Ameriku koji su to bili interesi u Ukrajini u Unutarnjoj politici koji su zabranu eni legal I'm pravi a a dok Putin ce Lakota opera dati svoju intervencije koja I'm daje puno pravo po medjunarodnim pravima. Svijetu je vec puna kapa te Americke Vanjske politike koja uvijek pravi nered svadju u drzavama gdje ona ima svoje Ekonomska I strateski interese da bi lakes zivjeli jer puno trosi na tu Vanjsku politiku od koje nitko nema koristi osim Amerike. Ove optuzbe na Putina od Amerike su samo lazi radi toga jer nemaju nije snog povod a da optuze Putina u njegovog Vanjskoj politici koju on vodi jer on prije promisli dobro I smirena odnosi svoje odluku dok Amerika ne jer ima uvijek lose namjere da uvijek bude ona ta sila koja ce dominirati svijetom u svoju korist. Vrijeme ce pokazali I dokazati tko je imao pravo intervirati u Ukrajini . Vidjet cemo na kojoj je to strani bila Bozja volja .

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:40 26.04.2014.

Obama: " Moje strpljenje je na kraju, sada je svima jasno da ja nemam kontrolu nad vlastitim State Department-om jer me je Kerry i ona Nuland ponovno izblamirao kao ono s kemijskim oruzjem u Siriji, a da bi i daljee glumio predsjednika moram nesto napraviti pa mi se cini da bi sankcije dobro ljudima zamazale oci."

VL
XA
xaron
17:19 26.04.2014.

Ovaj sukob Rusija-Zapad će oslabiti rusku ekonomiju i tu nema spora. Također nema spora da će Krim ostati Rusima za naredna stoljeća. Nema spora da će cijenu platiti obični ruski građani , kao sto su uvijek i plaćali . Općenito, cijenu krize su uvijek i svugdje plaćali oni dole a ne oni gore, pa,zvali se oni Putini ili Obame...

VL
Avatar malistricek
malistricek
09:54 26.04.2014.

Malo si se zaigrao U zvaničnoj politici SAD i njenih saveznika prihvaćena je ideja da pobuna može biti opravdana, pravno čak i dozvoljena ukoliko sledi kao odgovor na zloupotrebu vlasti ili je usmerena protiv autoritarnog, nedemokratskog političkog sistema.U slučaju SFRJRJ je u tome što su pobunjenici bili nosioci inkriminisanog poretka, predsednici ili visoki funkconeri Komunističke partije, kao što su npr. Kučan, Mesić, Gligorov, ili Generali Brozove armije poput Franje Tuđmana, Antuna Tusa itd. Takvi koji su imali vlast su zloupotrebili svoje položaje SAD preko noći proizvele u «borce za demkratiju». Sem toga, ne sme se ispustiti. SFRJ od 1945-1991. bila u rukama secesionističkih republika Hrvatske i Slovenije, ili preciznije hrvatsko-slovenačke koalicije na čelu sa Brozom i Kardeljem . SFRJ se prema tome nije «RASPALA», kako danas Zapad želi da svetu prikaže , nego je RAZORENA kroz rat koga su povele udružene spoljne i unutrašnje snage.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.