Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednji dani kampanje
Povratak na članak

Obama osudio Trumpovu kampanju potpirivanja straha

Prije osam godina Obama je na svojim prvim 'midterm' izborima iskusio što znači izgubiti Zastupnički dom. Demokratske kandidate pomeo je konzervativni val pokreta Tea Party. Bilo je to na vrhuncu njegovu nepopularnosti.

Komentari 8

AA
AAAAAA
09:04 04.11.2018.

a ko je to obama? Jel to onaj crni gospodin koji je počeo najviše ratova u kratkom vremenu! Hajd ti lupeži za sorošem i mući!

VL
DU
Deleted user
14:19 04.11.2018.

Obama osudio Trump-a??? Ha ha. Koji ljevičarski naslov!!! Zar očekujete da in Trump- a podržava i hvali? Trump je jedan od najuspješnijih US predsjednika sa najnižim stopom nezaposlenih a da ne govorimo o obećanjima koje je održao za razliku od drugih političara i njegovih prethodnika. Amerika koja ga je izabrala - voli ga i podržava ga. Neobičan stil, direktan je i iskren sto je rjetkist u politici. Čovjek koji nema osobnog interesa, koji radi Non stop za dobrobit svog naroda. .

VL
BR
brojevi
18:34 04.11.2018.

Koliko ja znam Hitler, Staljin, Pol Pot,... Tito,...nisu bili amerkanci. USA je za mnoge narode svijeta svijetlo na kraju tunela zato prijatelju neznanje ne opravdava tvoje stavove kao ni stavove tvojih istomišljenika. Kuda hrle sve izbjeglice svijeta nego na zapad tj u zemlje koje su po tebi načinile najviše zla na svijetu.

VL
MA
marijanastoch
12:53 04.11.2018.

Smece kojemu je bio cilj oslabiti Ameriku. J

VL
TT
tTony
14:28 04.11.2018.

Republkanci i Trump su pobjedili zahvaljujuc Obami , Amerika je slicna namo ili mi njima , kad dodje do glasanja pa glasaju protu a ne za tako ko se se nadje na suprotnoj strani pobjedi.

VL
VI
vidum
13:58 04.11.2018.

Kad tad, američko židovskoj koaliciji, doći će na naplatu svo zlo koje su počinili po svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.