Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrtonosna bolest
Povratak na članak

Obama: Ako se virus ebole ne suzbije može se proširiti globalno

Podsjetimo, od ebole je dosad preminulo 4500 ljudi, uglavnom u Liberiji, Gvineji i Sierra Leoneu - tri zemlje zapadne Afrike koje su najteže pogođene epidemijom.

Komentari 7

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
10:35 16.10.2014.

Ovaj crnjo laze dok otvori usta.Prvo kreiraju virus ,puste ga vani i onda su neduzne ovce...Ameri ,ameri,bagra kakve nigdje nema...

VL
PL
plotto
08:52 16.10.2014.

Jesu li neoliberalni korporativni psihopati već spremili cjepivo za čišćenje dijelova Afrike od Afrikanaca u skladu sa Kissingerovom doktrinom depopulacije terena,gdje se nalaze resursi,koje žele prisvojiti.Što ne pobije ebola,pobit će naknadno njihova cjepiva.

VL
KO
kojesta
10:36 16.10.2014.

da, da, ako, ako - aha, a zasto su onda pred par godina bas oni objavili patent na bas taj virus? zasto zabranjuju afrikancima ali i drugima po svijetu alternativu, napr. koloidalno srebro? kako to da je na trziste stupiloo niti dva tjedna nakon ispostave virusa odjednom i cijepivo za njega? od kuda? je li istrazeno i gdje? mene osobno ne bi cudilo ni kada bi objavili da se svi moramo cijepiti. kao sto rade ponegdje sa djecom i omladinom, o cijim se posljedicama suti. jasno!

VL
DU
Deleted user
09:08 16.10.2014.

Manipulatori.

VL
DU
Deleted user
13:58 16.10.2014.

Pa i jeste vrjeme,da ono sto ste "izmislili"i vama dodje doma,i pred vas prag………….

VL
BF
brkonja fra brkati
14:51 16.10.2014.

Neka cionisti cijepe svoju populaciju sa tim cjepivima kojima manipuliraju,kao i sa virusima.Sve što dolazi od njih je bolesno i otrovno.Gamad genocidna.

VL
DA
davidbraco
22:53 08.11.2014.

Pa kažu da je 70 posto svjetske populacije otporno na virus ebole-prirodno samo po sebi.Ali ipak i ti otporni mogu širiti virus.Znači ebola je elegantno sredstvo da se utamani oko otprilike (8 podjeljeno sa 100 pa puta 30 =2,4) odokativno 2,4 milijarde ljudi.Planeta zemlja rješava se na taj način organizma koji se proširio poput raka na njenoj površini.Ebola=bronhi=lakše se diše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.