Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR S MOLOM
Povratak na članak

O privatizaciji Ine svjedočit će i Ivo Sanader, Polančeca ne zovu

Navodno ne žele zvati Polančeca za svjedoka jer žele izbjeći "medijski cirkus" oko njegova pojavljivanja.

Komentari 3

ST
standup
00:22 15.06.2010.

..jako \"istrazivacko-novinarstvo\"..., a ubrzo céte usútiti.., kada doznate da je Tovaris´-Pucín...vecínski-Vlasnik...

VL
OB
-obrisani-
09:20 15.06.2010.

Mislim da Ivo neče previše govoriti o privatizaciji jer bi ga to moglo dosta inkriminirati. Svakako če spomenuti da je on osoba koja je obečala i izborila Hrvatski ulazak u EU savez do 2007 godine, da se neče dati ni milimetra mora i da če se oko granice sa Slovenijom otiči izklučivo 100% na Haaški sud.. Jasno treba i spomenuti da je oko svih tih sjajnih uspjeha hrvatske vanske politike pomogla stara dobra drugarica i prijateljica Angela Merkel koja je izjavila: Nebi izvršila taj hitan i užasan pritisak na grabežljivu Sloveniju i pokvarene Engleze da nije riječ o toj lijepoj, poštenoj, pravednoj i sjajno pravno sređenoj zapadno balkanskoj zemlji Hrvatskoj..Kada sve to objasni sucima i prisutnim u sudnici če poteči suze a Ivek če biti proglašen hrvatskim vitezom prvoga reda bez da je pucao topom ili bio gost Haaškoga suda za ratne zločine...

VL
MA
maxresist
09:57 15.06.2010.

Umješanost političara u sumnjive transakcije i poslove je zabrinjavajuća,kako lijevih tako desnih. Činjenica je da su neki desni u zatvoru ili im isti visi dok su lijevi još uvijek u potpunosti zaštićeni iako nema sumnje o njihovoj umješanosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.