Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESETI KRUG pregovora
Povratak na članak

O najspornijoj točki TTIP-a zasad ni riječi

Pregovori o mehanizmu rješavanja sporova između privatnih investitora i država (ISDS) nije uopće bio tema ovoga tjedna

Komentari 9

Avatar Bekrija
Bekrija
13:10 18.07.2015.

za 100 godina bit ćemo mutanti, ali bitno da je euforija oko gay partnerstva u SADu o čemu se pričalo kao rješenju svih svjetskih problema. Narod je obična gluha i slijepa stoka, a SAD je izvor većine zla u svijetu.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
13:21 18.07.2015.

Neka Sjedinjene Teroristicke Drzave odhebu od Europe. Njihovo smece nikome ne treba, pogotovo "hrana".

VL
OP
opančar
11:23 18.07.2015.

stiže nam gmo hrana, razni masoni su uspjeli preko amera nam uvalit to smeće, europo, PROBUDI SE

VL
BF
bf2
15:49 18.07.2015.

Ako je taj ugovor toliko dobar za sve nas,zašto je onda tajan?

VL
BR
Branko102
08:52 19.07.2015.

Kome treba takozvani sporazum,gdje će američke fašističke neoliberalne korporacije okupirati EU i njene građane i još ih trovati sa smećem,kojeg EU građani ne žele.Borba protiv TTIP-a je borba protiv fašizma.

VL
MA
mainstream
14:10 20.07.2015.

Da je Grčka izašla iz EZ ili EU, pregovori o sporazumu bi bili odgođeni na vrlo dugo ili potpuno zaustavljeni. Ali nije samo to razlog zašto je SAD vršio pritisak na EU lidere da ne dopuste izlazak Grčke, Grčka bi počela ili bila prisiljena tražiti nove partnere. Sve to bi pokrenulo da određene EU članice se okrenu u očuvanje nacionalne suverenosti. Nažalost, suvrenost nikada neće biti ako je postojeći ili budući partner zapravo gazda. ............................................... Obama je nedavno objavio da neka mu svatko tko se protivi TTIP-u kaže što točno u njemu nije dobro. Naravno da je to rekao svom narodu, koji ne zna zašto se slavi 4.srpnja, pa se nada da neće doći do zaključka da bi uopće vidjeli šta je ili nije u tom sporazumu, bi morali biti špijuni ili žviždači od nekih pregovarača. Jer sve o tom sporazumu je zapravo tajno. .....................................................Gdje ima link na službeni dokument prijedloga sporazuma i svih njegovih verzija, aneksa itd?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.