Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Fimi media
Povratak na članak

Terešak: HDZ je na prvom suđenju bio izložen medijskom linču zbog čega je izgubio izbore

Mladen Barišić, Nevenka Jurak i Branka Pavošević na prvom su suđenju priznali sve USKOK-ove optužbe, a sada tvrde da nisu krivi

Komentari 32

DU
Deleted user
07:49 06.06.2016.

To ce bit jos jedna prilika da se slatko nasmijemo pravosudju banana drzave. I narodu koji kao ovca trpi sve.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:54 06.06.2016.

Sanader je dosta toga kriv ali kaj nije malo cudno da su svi zaboravili na jezica na kutlea na pavica na merzelicu na dragicevica a gdje je vidosevic kaj je sa gucicem a jel radosevic dobro a jel mudrinic pokazal patent kaj je ustupil hrvstskoj jel bandic drug il domoljub jel todoric kaj kupil svojom lovom il mozda luka rajic ha ha ajmo se sabrat pa oni svi uzivaju u svojim dvorcima i smiju se a sanader pa im krivice al je mala beba naspram ovih velikana

VL
RO
rotšild
09:03 06.06.2016.

Prokleto pravosuđe, prokleta pravda. Država i pravosuđe u vlasništvu elitnih kriminalaca.Šprlje, Šprlje.

VL
DU
Deleted user
09:29 06.06.2016.

Cijeli hdz ce svijedocit... hahahaha...

VL
DU
Deleted user
09:29 06.06.2016.

Izgleda da pravda o velikoj kradji drzave nikad nece biti osudjena. Siguran sam da su u svakoj firmi imali svoje ljud, jar sam ih imao prilike upoznati. Brojka od 220 svjedoka je premala. Oni su bili u sjeni i krali su za stranku, ali i za sebe, a dirati ih se nije smjelo. Mafija.

VL
M3
Miške 3
08:35 06.06.2016.

Ustavni sud će opet srušiti svaku presudu Sanaderu, pa opet iz početka, i dotle tako? Po kafićima pričaju onu priču da je Sanaderov čovjek dao 5 milijuna € predsjednici suda a svakom sucu 360.ooo € - i eto presuda od početka. N.Y.Times piše da je I.Sander obični gangster koji je ukrao 1 milijardu €.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
09:56 06.06.2016.

220 svjedoka i sve ponovo? U zatvor treba poslati i njega i Cedu Prodanovica.

VL
HR
hr76
10:57 06.06.2016.

Sramota da ovi još hodaju slobodni i smiju nam se u lice.

VL
SS
simpatican.simpa
10:37 06.06.2016.

Ovo je još jedan u niz primjer kako se naši društvo temelji na lažima, poremečenim odnosima, podvalama, igricama, a cijenu plaća mali čovjek kojemu su ti isti oduzeli sve, a najviše dostojanstvo. Postavlja se sada pitanje da li ti isti suci koji rade bedake od sviju nas nisu ugrozili državne interese i da tražimo njihove smjene i kaznenu odgovornost, ako već to tražimo od Karamarka , Sanadera.....ukratko država nam je u potpunom mentalnom kaosu gdje postoji samo jedno jedino rješenje....

VL
SS
sokac sa drave
14:16 06.06.2016.

Ako su priznali krivicu a nisu muceni niti ih se narezalo kao ribu i nasolilo onda nemogu sada sve to poreci.Necemo ponovo sa svojim sudcima izaci na slobodu,necemo se rugati cijelokupnom puku.Hocemo istinu ali ovaj puta je iznuditi to jest narezati ih kao ribe i nasoliti.To je jedino sto ratni profiteri razumiju.

VL
JO
jozomali
10:48 06.06.2016.

Jadna zemljo! Pravnici te uništavaju!....rijetki ne sudjeluju i ne dijele kolač! Bezkompromisna ba.nda! Odvjetnici, javni bilježnici, suci, i ostala ga.ma.d, štete svima nama! A stu.pi.dni narod šuti....kao i uvijek!

VL
MA
Marko Antonije
10:51 06.06.2016.

HRT i serija BETONSKI SPAVAČI TV i serija " Betonski spavači " je gola istina kriminala koje je stvorila BANDA iz HDZ-a sa tri ratna zločinca TIM / Tuđman F. ,Izetbegović i Milošević / sa paralelnom vlasti svojih dijaspora. Zajih dijaspora. Za opljačkati Balkan ,trebao je rat. Mene interesira moja Hrvatska . Što smo sve imali i koji napredak u svemu. Prvi ministar turizma Hr-bandit Vranicani -da sve te hotele iz Socijalizma treba porušiti. A ja pitam tko je dozvolio tzv PRODAJU HALUDOVA ,MEDENE itd.Razbojnici iz Fonda za privatizaciju su viđeni na zadnjem saboru HDZ-a. Banda je živa i tu. Nažalost još nema smrtne kazne za svih 21.713 takvih kriminalaca. Bando !

VL
MX
Mister X
08:17 06.06.2016.

Svi oni bili su nepravomoćno osuđeni na prvom suđenju – / Ali samo ON Dr.Ivo Sanader na devet godina zatvora, i on je jedini ležao godine u zatvoru! / ( Ikao je priča bili da mi svi priznajemo da kralii samkrali i sve Ivi dali . Barišić na tri godine zatvora, Jurak na dvije godine zatvora, Pavošević na godinu i pol zatvora, Maček na godinu uvjetno uz rok kušnje od četiri godine.. ( Iako je jakome najajčem sucu prije 4 godine obečao 5 miliona era = (40 miliona kuna) malo sutra ... Da vidim toga u Hrvtskoj tko to još može priznati imama lovu nije moja to je lova kriminalca kod mene jer sam ja poštena svedočina. Ja kad je tako daj da vidimo pita sudac kao to je istina a ne političko suđenje i ovaj če da da lovu jer je ima jer to nisu bajke nego je lova kod njega . Premijer Ivo Sanader kaže lošina laže po nalogu uskoka . Sudac vjeruje još dan dnas da če mu lopina dati tih 40 miliona, ali znamo boli ga ruka pa nemože da izvrši transfer tog mita ako vas tko pita ! Ili je to mito ipak kod poštenog čovjeka pa če to vratiti pravome vlasniku Sanaderu. Dr Ivo Sanader je žrtva "svjedoka koji su dobili "mito" na taj način da su im objasnili priznaj da si krao i Sanaderu dao umjesto 10 godina jena dvije gle sreče i tko to prihvatiti neče.... ? ZNamo zašto su priznali sve uskokove optužbe a gle sada čoporativno se odlučiše na istinu - naravno kako dati svojih 40 milina kuna samo zato što su te nagovorili da Sanader ih ima kod tebe . Zato je i sud milostiv prema takvoj situaciji... Inače kad sud potpiše dvaj ili otimaju lovu imanje a ovdje je sra ......

VL
LE
LeonardS
13:07 06.06.2016.

Veza bivši premjer--čestiti bivši predsjednik(dikobraz) odvjetnička kuča čestitog para ! Sve rečeno !

VL
AM
AMD------------------------
11:00 06.06.2016.

dojam je,da su drzavni organi institucije prozete "sanaderstvom" kako inace razumjet ovu tragediju "pravne drzave"?!

VL
RM
rmd3
11:49 06.06.2016.

Hrvatski gradjani su izlozeni 25g linču i pljacki Sanadera i HDZ koji nas kosta 300 milijardi kuna i raste .Ovakve politicke kriminalce osudit sve im zapljenit nelegalno steceno i stranku takodjer.Samo dok su ovi fikusi od ustavnih sudaca na poslulu nista od pravde jedino ako se Ante Stračević digne iz groba i nas general Josip ban Jelačić.

VL
ZV
Zvonko60
12:56 06.06.2016.

Eto g. Terešak fakat ste u krivom ..žalosno je što nema pravde ni med cvetjem a kamoli u HDZ-u.

VL
DU
Deleted user
15:17 06.06.2016.

Skup lopova. Obicni lopovi trebaju zavrsiti u zatvoru a veleizdajnik premijer zasluzuje samo jednu kaznu. Nakon toga se nebi niti jedan probisvjet vise usudio kandidirati za premjera i poslije s te pozicije se ne bi usudio krasti drzavu.

VL
DU
Deleted user
07:58 06.06.2016.

mijenjam hadeze za komuniste, u paketu sa hadezeom dajem 10 milijardi eura , kupac se mora obavezati da će očistiti hrvatsku od tog ološa,...

VL
OK
okvarbudovič
16:08 06.06.2016.

don corleone

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.