Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ministar
Povratak na članak

Vedran Mornar najavio reformu kurikuluma, smatra ga osnovnim problemom obrazovanja

Pojasnio je da je otvoren za razgovor sa svim zainteresiranim stranama u svezi građanskog odgoja, a ne samo Kaptolom, te da su njegove ranije riječi pogrešno protumačene

Komentari 4

Avatar abakus
abakus
14:21 18.06.2014.

Čovjek je želio naglasiti da je spreman razgovarati i s Kaptolom kao i sa Željkom Markić isključivo zato što su to bili ljudi koje je Jovanović demonizirao i odbijao dijalog s njima. Nije morao naglašavati da je spreman čuti i mišljenje ovih lbgt udruga - njih je Jovanović uredno primao i slušao. Konačno jedan čovjek koji barem za sada ostavlja dojam normalne osobe, spremne na razgovor umjesto samo na gaženje ljudi.

VL
Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
14:23 18.06.2014.

Normalan čovjek. Neka radi svoj posao.

VL
MA
maaraa
13:08 18.06.2014.

pomislila sam,konačno netko razuman, a Vi već okrenuli ploću.Kad ste govorili o onom što želite,to nije bila metafora veće Vaše ozbiljno izlaganje............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.