Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretukli dva muškarca i djevojku

O brutalnom incidentu na Platku oglasio se HGSS: 'Ogorčeni smo ovim bezočnim napadom'

Skijalište Platak
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/13
01.02.2023.
u 10:56

Prošlog je vikenda na Platku večer završila kaosom i divljačkim ponašanjem trojice MMA boraca koji su divljali po stazi te pretukli dvojicu muškaraca i jednu djevojku. Brojni su svjedoci brutalnog napada, a jedan od ozlijeđenih muškaraca pripadnik je HGSS-a. Policija je u posjedu snimke u trajanju od 20 minuta koju koristi za istragu.

Hrvatska gorska služba spašavanja strogo osuđuje bilo kakav oblik nasilja te ga smatramo neprihvatljivim za naše društvo. Ogorčeni smo ovim bezočnim napadom na naše članove koji su proteklog vikenda odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi osiguravali posjetitelje na skijalištu Platak. Nakon završetka akcije i dežurstva bez ikakvog povoda i motiva došlo je do napada na naše članove - volontere. Vjerujemo da će institucije slučaj pomno istražiti i adekvatno sankcionirati počinitelje. Našim napadnutim članovima pružit ćemo svu potrebnu pomoć i podršku te im želimo brzi oporavak, objavili su iz HGSS-a.

Podsjetimo, trojica mladića pravila su incidente ispred X bara na Platku. Članovi HGSS-a također su bili u X baru. Jedan od njih krenuo je na spavanje, no na putu su ga presreli mladić i djevojka koji su mu zapriječili prolaz i zahtijevali da im motornim sanjkama izvuče BMW iz snijega. Nakon što im je rekao da to ne može kreće kaos. Mladić iz BMW-a udara ga snažnim nokautom, na što HGSS-ovac pada na zemlju u nesvijesti. Iz bara stiže jedan od gostiju u namjeri da pomogne ozlijeđenom HGSS-ovcu, no i on je napadnut, te također dobiva snažan udarac u glavu. 

Mladićima iz BMW-a to nije bilo dovoljno, pa su napali i djevojku koja je pokušala zaustaviti tučnjavu. 

Žrtve napada su zadobile teške tjelesne ozljede, a mladići su pušteni iz pritvora. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

A1
a177
11:06 01.02.2023.

Pokusaj TROSTRUKOG UBOJSTVA !!!! Kazneno djelo , 10 godina !!!!!!! A sudac ........ odmah mu zabraniti rad i uzeti licencu !!!!

ZG
Zganci
11:16 01.02.2023.

phahahahaah "Žrtve napada su zadobile teške tjelesne ozljede, a mladići su pušteni iz pritvora. ".. Hrvatska!

SI
sinke12
11:33 01.02.2023.

Kak mogu biti pušteni iz pritvora?!! Koji je k.. c ovoj državi?!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije