Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskok ih optužio
Povratak na članak

Nudili lažne kredite iz fondova EU i zaradili 420 tisuća kuna

Za realizaciju plana koristili su jedno trgovačko društvo, odnosno agenciju za koju su zainteresiranima govorili da je ovlaštena za posredovanje prema Ministarstvu financija koje odobrava takve kredite

Komentari 2

Avatar lady_chantal
lady_chantal
08:08 03.08.2012.

sličan modus operandi je imala i prevarantica Ljiljana Čunović iz Osijeka, uzimala bi 6000kn za elaborat a kredit nikad nije realizirala.

VL
AM
a_morte_i_rossi
10:38 03.08.2012.

hahahaahaaaaa jos da mi neko radi elaborat za podizanje kredita... pa to bi bilo sramotno...nisam valjda nepismen...mogu i sam to srediti...... a za tu ekipu hmmmmm neznam dali su bili u mogucnosti sami srediti elaborat radi kvalifikacije ili radi aljkavostisti ko zna.... i tu su pali....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.