Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukuriku odlazi u povijest

Novu će koaliciju SDP, HNS, HSU, Laburisti, A-HSS i Zagorska stranka potpisati u Varaždinu

koalicija
Foto: Robert Anic/PIXSELL
30.08.2015.
u 10:10

Varaždin smo izabrali jer je naš program vezan uz gospodarstvo, a sjever Hrvatske je logičan izbor jer je izvozno orijentiran – kaže član Predsjedništva SDP-a

Kukuriku koalicija odlazi u povijest, a u srijedu će nastati nova. Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore potpisat će u Varaždinu čelnici SDP-a, HNS-a, HSU-a, Laburista, A-HSS-a i Zagorske stranke. Dakle, od IDS-a još uvijek ništa, no SDP ih je i dalje spreman čekati. Kukuriku koalicija potpisana je 2010. u Kastvu pokraj Rijeke.

– Varaždin smo izabrali jer je naš program vezan uz gospodarstvo, a sjever Hrvatske je logičan izbor jer je izvozno orijentiran – kaže član Predsjedništva SDP-a.

>> Koaliranje: HDZ i SDP u saborske klupe uvode strančice

Komentara 28

DU
Deleted user
10:26 30.08.2015.

Jesenti milu biguicu, njegovoj banskodvorskoj ekscelenciji MIlanović Zokiju pade sjekira u med. Naime, Zagoraska stranka vrvi samim prvorazrednim političkjim i gospodarskim veleumovima. Oni i "laburistica" Tireli Nensica i "penzić" Hrelja Silvek u prvoj godini mandata učinili bi od Hrvatske rajskii vrt. Da se i ne govori o doprinosu velike domoljupke Pusić dr. Veski i dokazanih lumena iz A-HSS-a. Ljudi, evo vam vaših usrećitelja!

24
24ivan
10:24 30.08.2015.

mene čudi da među dudekima ima toliko komunjara da je tito iz mog kraja mene bi bilo sram a zna se ko se diči sa time

MA
Maja28
10:37 30.08.2015.

Pa eto.. 2 glasa od Pusićke, 1,5 od Silvana i tako. Daj šta daš samo da popunimo lift strančicama koji svi zajedno stanu u lift.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije