Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost za građane:
Povratak na članak

Od ove godine plaća se povratna naknada i za još jednu vrstu ambalaže

Ambalaža od mlijeka i tekućih mliječnih proizvoda u sustav povratne naknade ući će 1. srpnja ove godine

Komentari 5

JO
jovicamod
12:28 14.01.2021.

Koja nesposobna bagra. Prvo nije bilo naknade za mliječne proizvode. Pa su je uveli. Pa su je makli. Sada će se opet uvoditi. Inteligencijo moja... Prave samo dodatne troškove proizvođačima, a plaća u fondu ide. Radio, ne radio, svira radio.

VL
DU
Deleted user
11:55 14.01.2021.

Nisu bez veze naši predstavnici u parlamentu EU. vidimo kako nalaze izvore zarade za nezaposlene ,

VL
DU
Deleted user
09:02 15.01.2021.

Malo imamo...pa malo nemamo...onda opet malo imamo...a oni koji odlučuju o tome i dalje arogantni,/pojašnjavajući/podučavajući i imaju osjećaj kako je sve savršeno, stručno i objektivno, i kak su oni odlični i nezamjenjivi...Gooood Morniiiing Hrvatskaaaa!!!

VL
DU
Deleted user
12:09 14.01.2021.

Reciklaža plastike je velika podvala. Građani se osjećaju bolje jer misle da ako odvajaju plastični otpad ne rade ekološku štetu, a u praksi i dalje većina plastike ne biude reciklirana. Jednostavno, preksupo je.

VL
SK
skupiduša
10:13 15.01.2021.

Što vrijedi objava o pravu na povratnu naknadu, kad ni jedna trgovina to neće otkupljivati, izgovaraju se da nemaju vreće, ili jednostavno ne žele s tim imati posla. Građani nemaju kamo s tim bocama pa ih onda besplatno otpreme sa ostalim otpadom. Većina građana želi postupati ispravno, ali im to nije omogućeno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.