Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA SKUPŠTINA
Povratak na članak

Novo vodstvo i novo ime Udruge Prsten

U sklopu izmjene statuta donesena je i odluka o promjeni naziva Udruge - promjenom imena u Udruga Hrvata Bosne i Hercegovine Prsten, umjesto dosadašnje Udruge bosanskih Hrvata

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
10:33 25.11.2018.

Novo ime-pogrešno ime. "Udruga Hrvata Bosne i Hercegovine "posvojni genitiv?? Ispravno bi bilo"Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata"-posvojni pridjev!! Je li moguće da među svim tim uglednicima nema učene glave?

VL
PU
Pukovnik
17:52 24.11.2018.

Tipurić, vrag sjedi u prvom redu. Njega se nađe u svakom nadzornom odboru. Od Dinama do Polančec-ove Podravke. Kakvi ljudi takva udruga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.