Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpad iz Zagreba
Povratak na članak

Novljani prosvjedovali protiv kompostane: 'Trebaju nam radna mjesta, ali ne ovako'

Najgore je što je gradonačelnik sve dogovarao s Bandićem, a da ništa o tome nije pitao ni Gradsko vijeće ni građane Novske. Ipak se Novljane treba pitati za njihovu budućnost, rekao je Vlado Klasan

Komentari 19

Avatar Jopa
Jopa
14:52 18.02.2019.

U Austriji svako selo ima kompostanu. Kompost nije otpad, neki to očito ne znaju ili ne žele znati.

VL
MO
mocca1
19:17 18.02.2019.

Vlado Klasan bio na Bandicevoj listi za Sabor, pa ga ovaj otpilio, sad jadan prosvjeduje.

VL
Avatar Milebandit
Milebandit
19:22 02.03.2019.

300 ljudi na prosvjedu?Zar misle da će netko drugi riješiti ovu situaciju?Ništa bolje ni ne zaslužuju već da ih ova koalicija HDZ-Bandić ovako "gospodarski uzdiže".

VL
ZK
zkomlj
17:16 18.02.2019.

samo vi svoj mirišljavi otpad zadrzite u zagrebu

VL
MA
Markos
14:45 18.02.2019.

Cisti balkanski zatucani mentalitet. Fino lokalni politicar podpiruje neuku raju da bi dosegnuo svoj cilj. Raji baci kost sa kojom ji pritisne na strah, neuka rulja vristi i on ostvaruje svoj interes. Dakle svaka malo veca selundra u Austriji ima takvo postrojenje. Dajte unapredite se vec malo. Pozdrav iz Zlovenije.

VL
KN
knox
18:39 18.02.2019.

Nekoliko radnika u kompostani, pa nekoliko u prodaji prvorazrednog komposta za vrt i još radnika u rasadnicima s rajčicama i cvijećem što mogu prodati u ZG. Ali ne, netko ih huška protiv, već toliko puta viđeni scenarij u HR. Na kraju ne će biti ništa od svega i ista rulja će prosvjedovati da im ZG treba dati radna mjesta.

VL
NE
Nepokolebljiv
13:49 18.02.2019.

Balkanistaneri ne zele prihvatiti nista nova, ne zele da ih se educira, sretni su zivjeti u gnoju vlastita neznajna. Industrijsko kompostiranje je uz odreden napor cist proces koji potom dobavlja dodatni profit u vidu prodaje komposta u vrecama za uzgajanje cvjeca, povrca te unapredenja tla zelenih povrsina oko stambenih kuca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.