Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekologija
Povratak na članak

Novinaru Foruma nagrada \"Velebitska degenija\"

Sergej Županić, novinar Foruma, nagrađen je novinarskom nagradom “Velebitska degenija” za najbolje radove na temu ekologije. Nagradu su primili i novinari Aleksandra Erak, Danka Derifaj i Dragan Nikolić.

Komentari 2

NU
nunek1
14:19 24.04.2012.

Čakovec: Žbuka sa stropa u vrtiću pala na petero djece Dubrovnik: Dvojica Albanaca uhićena s 106 kg marihuane Poginuo vozač električnog skutera, oduzeo prednost autu Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice Umiru i djeca - nakon osipa dobiju čireve, pa im otkazuju organi-Vietnamski liječnici su u panici. Ni nakon dugog proučavanja nisu mogli dokučiti o kakvoj je zarazi riječ Uhitili muškarca kojeg sumnjiče za silovanje i ubojstvo djevojčice Pronađen muškarac koji se sumnjiči da je brutalno ubio 11-godišnjakinju u njemačkom gradiću Emdenu,Pušten 17-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 11-godišnje Lene,Mladić (18) priznao policiji da je silovao i ubio 11-godišnju Lenu Ukrajina: Sinovi političara brutalno silovali i zapalili djevojku sjeverni Ekvador Autobus sletio u provaliju, poginulo 26 osoba a u Mostaru 27 ....još sam JA smeće?

VL
Avatar puky
puky
19:04 24.04.2012.

... netko je ispod ovog članka a zbunjen fotografijom stavio odličan komentar, zapravo postavio pitanje: \"tko je novinar a tko ministrica ?\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.