Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekologija

Novinaru Foruma nagrada \"Velebitska degenija\"

sergej županić,mirela holy,aleksandra erak (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/8
23.04.2012.
u 17:40

Sergej Županić, novinar Foruma, nagrađen je novinarskom nagradom “Velebitska degenija” za najbolje radove na temu ekologije. Nagradu su primili i novinari Aleksandra Erak, Danka Derifaj i Dragan Nikolić.

Komentara 2

NU
nunek1
14:19 24.04.2012.

Čakovec: Žbuka sa stropa u vrtiću pala na petero djece Dubrovnik: Dvojica Albanaca uhićena s 106 kg marihuane Poginuo vozač električnog skutera, oduzeo prednost autu Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice Umiru i djeca - nakon osipa dobiju čireve, pa im otkazuju organi-Vietnamski liječnici su u panici. Ni nakon dugog proučavanja nisu mogli dokučiti o kakvoj je zarazi riječ Uhitili muškarca kojeg sumnjiče za silovanje i ubojstvo djevojčice Pronađen muškarac koji se sumnjiči da je brutalno ubio 11-godišnjakinju u njemačkom gradiću Emdenu,Pušten 17-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 11-godišnje Lene,Mladić (18) priznao policiji da je silovao i ubio 11-godišnju Lenu Ukrajina: Sinovi političara brutalno silovali i zapalili djevojku sjeverni Ekvador Autobus sletio u provaliju, poginulo 26 osoba a u Mostaru 27 ....još sam JA smeće?

Avatar puky
puky
19:04 24.04.2012.

... netko je ispod ovog članka a zbunjen fotografijom stavio odličan komentar, zapravo postavio pitanje: \"tko je novinar a tko ministrica ?\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije