Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji razotkrio kamp mafiju

Novinarka Večernjeg Dea Redžić uživo s Murtera: Objasnila kako je pao Zoran Pripuz

Ilegalni građevinski radovi u kampu Čigrađa na Murteru
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
23.11.2023.
u 13:21

Jutros su Pripuz, Livljanić i još tri osobe uhićene u velikoj akciji policije i USKOK-a

Novinarka Večernjeg lista javila se uživo s otoka Murtera, ispred ilegalnog gradilišta investitora Zorana Pripuza koje je u lipnju otkrio Večernji list. Naša novinarka prva je objavila i rješenje ureda za turizam šibensko-kninske županije, koje je potpisala sada već bivša šefica ureda Neda Livljanić. Sporno rješenje nakon objave Večernjeg lista sada je konačno i poništeno, doznao je Večernji, a jutros su Pripuz, Livljanić i još troje osoba uhićeni u velikoj akciji Policije i USKOK-a. 

– Na samom ulazu u arhipelag Pripuz je još prošle godine okrupnio zemljište od 3000 kvadrata koje je samo dijelom na građevinskom zemljištu i opasao ga betonskim armiranim i kamenim zidom višim od dva metra – opisala je novinarka s mjesta događaja.

– Na terenu nema ni smještajnih jedinica ni parcela za kampove niti sanitarnog čvora, što je sve redom navedeno u planu – istaknula je pred poludovršenim betonskim konstrukcijama.

VIDEO Večernji ispred bespravnog kampa The View na otoku Murteru čiji je vlasnik uhićen jutros u akciji oko Pripuza

Ravnateljstvo policije izvijestilo je ranije danas kako je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti. Oglasio se i USKOK koji ističe kako su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji. 

GALERIJA Prve fotografije ilegalnog Pripuzovog kampa

Ilegalni građevinski radovi u kampu Čigrađa na Murteru
1/27
Ključne riječi

Komentara 13

TG
Tgar
15:09 23.11.2023.

Kakvo je to hapšenja, od kad se hapsi zbog bespravno gradnje, pa Dalmacija bi ostala bez stanovništva, slučajno sam vidio to zdanje pripuz o kojem se piše i na Murter ima takvih desetak plače a. Opet uživamo u tuđoj muci.

PO
Poletarac101
16:09 23.11.2023.

Dobro da je objasnila ... A još bolje bi bilo da je njoj jasno😎

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:15 24.11.2023.

onaj celavi iz HEP-a je za vas sve kralj-njemu nitko nista ne moze unatoc pravovaljanom rjesenju za rusenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije