Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šou na Tajlandu

Novinari premijeru postavili neugodno pitanje, nećete vjerovati čime ih je poprskao

Thai Prime Minister Prayuth Chan-ocha sprays hand sanitizer at front row journalists to avert answering questions on the latest Cabinet reshuffle in Bangkok
Foto: THAI GOVERNMENT HOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
10.03.2021.
u 09:15

Nakon što su mu novinari postavili pitanje o rekonstrukciji njegova kabineta počeo ih je prskati dezinfekcijskim sredstvom.

Prayut Chan-o-cha, tajlandski je premijer, sklon raznim 'egzibicijama' tijekom konferencija za medije. Novi šou priredio je i na posljednjoj, i to tijekom prijenosa uživo.

On je naime, nakon što su mu novinari postavili pitanje o rekonstrukciji njegova kabineta, planuo, te ih počeo prskati dezinfekcijskim sredstvom.

Učino je to, naravno, kako bi izbjegao odgovor na 'škakljivo' pitanje.

Prayut Chan-o-cha, inače je umirovljeni general koji je na vlasti od vojnog puča 2014. godine, a na prethodnim je presicama znao novinare tapšati po glavi, povlačiti za uho, a jednom je donio i svoju kartonsku figuru kako bi 'odgovarala' na pitanja.

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:21 10.03.2021.

Oni su stoljeće ispred nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije