Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija
Povratak na članak

Novinari osudili dijeljenje otkaza na HTV-u putem novina

Procedura smjenjivanja novinara propisana je statutom, pravilnikom i etičkim kodeksom HRT-a. Ona ne predviđa smjenjivanje urednika putem novina, upozoravaju izvršni odbori HND-a i Sindikata novinara HTV-a

Komentari 8

IM
immortella
18:55 18.05.2012.

svim novinarima treba dati otkaz i poslati ih na biro za zapošljavanje, a sa biroa uzeti nekorumpirane ljude, koji su završili fakultete i zaposliti ih kao novinare, pa se onda neće događati da hrvatski najprodavaniji dnevni list ljude službeno naziva OVCAMA I ČOBANIMA, o čemu je prijava otišla u europsku uniju, a bit će poslana i na sud! ovo što se događa u hrvatskom novinarstvu je dno dna i nitko od novinara nije zaslužio ostati na poslu, ako ne reagira na ove uvrede danas objavljene ..

VL
DU
Deleted user
22:12 18.05.2012.

mislim kako hrt treba privatizirati jer nisu mogući novinari koji su i državni činovnici i ne može biti objektivno pisanje nekoga tko je na državnoj plaći. potreban nam je što veći pluralizam medija pa će se i kvaliteta povećati. inače puna podrška novinarima u zaštiti novinarske profesije od divljanja šefova.

VL
OB
-obrisani-
23:04 18.05.2012.

He, he, Barišić je ušao u legendu kada je lektoricu upitao piše li se Irak ili Iran.

VL
MA
margaritas
07:30 19.05.2012.

puno hrvata zivi u stalnom stresu i zrtve su mobinga na poslu ali samo nedodirljive velicine htv imaju pravo na bolovanje

VL
LO
LOGIC
09:57 19.05.2012.

Poznato je da je HND samo alat koji koristi kao štiti za kadrove HRT-a iza kojih stoje razni lobiji. (ambasade, homogrupe, stranke, itd.) za druge nema zaštite.

VL
LO
LOGIC
09:58 19.05.2012.

ps: Kako su ono moralne veličine iz HND-a spasili \"Poslovni klub\" koji je previše prozivao Vladu, HNB, banke, itd pa su ga zato makli (zajedno s urednikom)??

VL
DZ
dzukaficuka
11:04 19.05.2012.

Pa sta ste mislili KUKULELE koalicija ce sada staviti svoje rodake kako je reko Vinkovic u saboru halo Kume imam sad slobodno mijesto za tebe ti si vetrinar ali nema veze mozes i ti to delati.Kaligula je u starom Rimu stavio svog Konja za gradonacelnika Rima pa zasto nebi Kradimir ,Linic Jovanovic Stazic Pusic Kajin Jakovcic itd i oni svoje ipak oni se bore protiv KORUPCIJE kao prije stvica Mesic i nogama i rukama .Ali sad je sve UTIHLO oko lova na lopove sad se doslo do sebe a poznato je svoje meso se ne jede.Bajicu sto cekas ili i ti sijediz za istim stolom i ovo meni ovo tebi

VL
MA
mareiaco
14:01 21.05.2012.

Kako je krenulo najbolje novinare izbacuju a pošlušnici ostaju.Neznam dokle ću još plaćat tu jugo televiziju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.