Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće Europe
Povratak na članak

Novinar u Vijeću Europe pokušao uhititi izraelskog šefa diplomacije

David Cronin komentator je britanskog Guardiana, a prije godinu dana bezuspješno je na hodnicim azgrade Vijeća Europe pokušao uhiti i Tonyja Blaira

Komentari 10

JA
jankoprekobrda
22:17 22.02.2011.

Izarel i izaraelci su najveci teroristi na svijetu i teroriziraju cijeli svijet, to kazu i ljudski iskreni zidovi.

VL
OB
-obrisani-
21:34 22.02.2011.

Svaka čast Davide , neka ima bar netko spreman da javno osudi bagru i ubojice!

VL
OZ
ozujsko
21:54 22.02.2011.

konacno da ovim crnim kapicama neko nesto iskreno rece....

VL
TA
tapiros
22:57 22.02.2011.

Ne, Izrealska politika je zločinaćka - ne oni kao narod. Oni kao narod imaju problem velike mržnje - što je i razumljivo, no nikako ih ne opravdava. Simbolično je to da se rodio jedan čovjek prije 2000 godina kako bi oslobodio Židove ropstva koje imaju u glavi - ubili su ga jer su oni tražili neku drugu slobodu, a traže ju i nakon 2000 godina i tko zna do kada. Kako narod su pali na ispitu, treba im karizmatski vođa koji će pobjetiti mržnju dobrotom - netko kao Gandhi npr u novije doba.

VL
JB
josip broz
23:16 22.02.2011.

kamo srece da se i drzavi izrael dogodi egipat i libija

VL
LE
Lee
05:56 23.02.2011.

Oni su svog Ghandija ubili ne tako davno... Yitzak Rabin se zvao.

VL
32
321961
08:31 23.02.2011.

jese su vrlo sposobni i poslovni ljudi najbolje bi bilo da mi njima damo da oni upravljaju nasom lipom sigurno bi nam bilo bolje a ne da po ugledu na hilmu i nasu crkvu da ih bez ijednog valjano razloga mrzimo i na njihovu poslovnost ljubomorno gledamo to su prave patriote koje podizu svoju drzavu a ne pljackaju i kaznjavaju svakog onog ko pokusa pronevjeru na racun drzave akod nas je obrnuto

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
10:19 23.02.2011.

Čim englezima izmiču amerikanci odmah lupaju nacističke parole ! koji antisemitizam ! :))))))))))

VL
PI
pistaljka
22:39 26.02.2011.

\"...svi značajniji svjetski mediji.\" Zbilja, i to - svi značajniji. 98% medija u svijetu je u židovsko-cionističkim rukama i sada ovo novinarsko prdakalo kaže, \"svi značajniji...\". I još, kakva je to vijest. Kao da i kuća ovog novinara ne pripada istom klanu. Predstava nikada dosta za sitnu stoku!

VL
IA
iain
01:39 28.03.2011.

Izrael nije nikakve apartheidska drzava. Stvar je u tome sto se danas palestinska djeca otvoreno u skolama uce mrznji, dzihadu i samoubice se slave kao pop pjevaci na zapadu. Toj djeci je ispran mozak jer u skolama koje sponzorira eu oni otvoreno podrzavaju antisemitizam. U palestinskim skolama ne postoji mapa Izraela nego je iscrtana \"Palestina\" preko cijelog teritorija. Zidovi se nazivaju svinjama i majmunima. A sto se tice tog irskog novinara nije ni cudno da se on bas nasao tamo jer su irci poznati kao naj propalestinska nacija u Evropi, zemlja koja je zadnja priznala Izrael, IRA se otvoreno borila na strani Hitlera i ciji danasnji mediji su danas u potpunosti na strani Palestinaca jer oni usporedjuju UK sa Izraelom, a sjevernu Irsku sa Palestinom sto opce nema logike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.