Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Novinar koji je Busha pogodio cipelom – dobio cipelu u glavu

Muntazer al-Zaidi
02.12.2009.
u 15:36

Napadač je zamjerio novinaru Muntazeru al-Zaidiju da je pristaša diktature u Iraku i pogodio ga je cipelom u glavu. Zatim je napustio konferenciju.

Irački novinar Muntazer al-Zaidi, koji je bivšega američkog predsjednika Georgea W. Busha pogodio cipelom, i sam je dobio cipelu u glavu.

Naime, na konferenciji za novinare koju je održao u Parizu Zaidu se obratio jedan irački kolega koji ga je potom gađao cipelama, ali ga nije pogodio.

Napadač je zamjerio Zaidiju da je pristaša diktature u Iraku. Nazočni su ga odmah svladali i napustio je konferenciju osmjehujući se, objavio je Reuters.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:47 02.12.2009.

P.S Kada su objavljeni konacni rezultati referenduma, i kada je narod vidjeo da je pobijedio i islamsku okupaciju i stereotipni dio svicarske birokracije koji je bio protiv, u mnogim mjestima CH, u znak pobjede, zvonila su zvona u znak slavljenjaja i tako umjesto ratno huskackog mujezina, nebom su od uha do uha, putovale note slobodarskih crkvenih zvona. Zvoncici, zvoncici, zvone cijelu noc............. :-)

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:48 02.12.2009.

Ova \"pepeljuga\" je običan parazit...

O9
Oluj@_95
15:52 02.12.2009.

halooooo?? Taj parazit Muntazer al-Zaidi nije pogodio vec isto tako gadjao Busha cipelom. Prema tome pisite ispravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije