Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnost na cestama
Povratak na članak

Novi zakon u Saboru: 'Drastične kazne neće smanjiti broj mrtvih'

Zastupnici su tijekom rasprave izrazili sumnje da bi više kazne mogle povećati sigurnost na cestama, oporba smatra da služe samo za punjenje proračuna

Komentari 4

RA
raznosacpizza
06:48 12.07.2019.

I dosadašnji zakoni su bili dobri ali ih nema tko provoditi. Nigdje nema policije na cesti osim kada najave neku akciju ili kada je već kasno.

VL
VR
Vrac666
08:26 12.07.2019.

Ujutro tako ja u jednom caffe u zagorju pijem kavicu a do nas 5 policajaca dobrih 2 sata sjede i pričaju o radovima u polju i kako će polako na bolovanje da sve stignu odradit

VL
IH
iron.hide.54966
07:02 12.07.2019.

Vjerojatno neće, ali zar zbog toga treba prestati pokušavati?

VL
DU
Deleted user
10:31 12.07.2019.

To što siromašne obitelji neče imati novaca da platie kaznu totalno je promašeno. Neka voze sporije pa neće trebati platiti. Bio sam prije par godina u Francuskoj. Nevjerojatno koliko se tamo poštuju ograničenja. Zbog toga što su i autoputi i pariške prometnice prožete kamerama i nikome ne pada na pamet voziti brže zbog visokih kazni. Ne postoji isprika za divljanje po cesti. Otiđite u Sloveniju i odmah ćete usporiti jer bi vas inače odrali za par sto eura. Jedan ljudski život ili život jrdnog djeteta neusporedivo je važniji od toga hoće li netko kaznu platiti novcima ili će zbog toga morati podići kredit. Samo drastične mjere i ništa drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.