Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKUPLJENJE

Novi udar: Od 1. srpnja telekomi dižu cijene, evo koliko i dokad možete raskinuti ugovor

01.06.2022.
u 21:01

Naime, već neko vrijeme, na raznim konferencijama i panelima na kojima su telekomi predstavljali dostignuća moderne tehnologije, poput nove generacije mobilnih mreža 5G ili pak metaverzuma koji će tek uslijediti, čelni ljudi telekom-operatora žalili su se na inflatorne pritiske koji ih pogađaju, posebice na rastuću cijenu električne energije. Stoga ne čudi da su svi, barem u nekom segmentu svojih usluga, odlučili podići cijene.

Komentara 39

DU
Deleted user
21:39 01.06.2022.

Razumijem jer ipak svi operateri i sva infrastruktura se nalazi u Ukrajini i nova 5 g mreža dolazi iz Ukrajine

RU
Rubby
21:47 01.06.2022.

Nema problema, ovo je dvosmjerna ulica, kreće maksimalno bojkot svega bez čega se može.

DQ
Dq
21:17 01.06.2022.

Lako je nama za telekome i ono o čemu nam ne ovisi život. Pišite malo o tome da 1 kubni metar vode na otoku Rabu moramo plaćati oko 10 € . A s obzirom da ne čujem da se bunee oko te ciejne, onda je za očekivati da nas budu još više pljačkali i dizali cijene za osnovne životne potrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?