Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Novi udar na Hrvatsku iz BiH - Vodi se specijalni rat: podižu 'optužnice' već deset godina

MUP RS demantirao da je prijavio 16 hrvatskih generala.

Komentari 20

DU
Deleted user
21:28 11.11.2016.

Pa uvedite vize za drzavljane BiH. Vidjet cette kako ide...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:30 12.11.2016.

Napraviti neće ništa, kao i obično, nit znaju nit mogu, sporazum je potpisan i kraj priče, narode spašavaj se kako znaš, možeš i umiješ, u njih se ne uzdaj, ni prvi a ni zadnji put.

VL
Avatar Olujni
Olujni
00:17 12.11.2016.

Trebao je Gotovina ignorirati Tudjmana '95-e i ući vojno u B.Luku, pa danas ne bismo doživljavali ovakva poniženja od srpskih čobana!

VL
SD
sdpesticid
00:01 12.11.2016.

urotili se muslimani i srbi protiv hrvata i to hrvatskoj pred očima koja je i sama u teškim podjelama. da smo obavili lustraciju znali bi odgovoriti na ovakve probleme i rješenje se nalazi u rh jer hrvati u bih ne mogu sami odgovoriti na ovaj specijalni rat koji se usput rečeno vodi i protiv rh. možda pomognu lideri nekih ''hrvatskih'' stranaka koji su izrekli kako je hrvatska izvršila agresiju na bih pa na kraju ne znamo ni od kuda se vodi ''specijalni rat''protiv hrvata. dakle, prvo ustanoviti izvor problema i onda krenuti u rješavanje.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:38 11.11.2016.

na specijalni rat odgovara se mirom i dostojanstvom te snagom jake drzave.drzava koja zna kud ide zna se i zastititi od specijalnog rata.pitanje je dali nas politicke elite znaju zastititi i znaju li kojim putem idemo.ili smo i dalje kao guske u magli.

VL
DU
Deleted user
09:50 12.11.2016.

Najlakše je biti brutalan,a najteže je voditi Hrvatsku u svim njenim segmentima.Vanjska politika mora biti jaka,ali nije.Ovo je rezultat politike koja samo vodi brigu da održi svoju vlast,sve ostalo je gurala ispod tapeta.Najlakše je za sve probleme okrivljavati Srbe,komunjare,živi zid,most i tako dalje.HDZ-eova politika je totalna nula koju jedna lasta Plenković ne može sakriti.

VL
DE
dernek
11:13 12.11.2016.

Ma kakav specijalni rat iz bih ma kod nas se unutra vodi nevidjeni specijalni rat od strane udbaskokomunistickoantifasisticki snaga i to duze vrijeme nisu nama krivi niti bih niti srbija anomalije trebamo u svom dvoristu ocistiti ali osim Karamarka niko nije smio ni spominjati zato je sklonjen.

VL
RA
ravko1952
08:53 12.11.2016.

I to je to pitanje suvereniteta ! Izraelu se to ne može dogoditi. Hrvati očekuju žestoku reakciju od plenkija..aha.

VL
AR
arjavas
12:07 12.11.2016.

Ako neko uznemiruje javnost onda su to u prvom redu hrvatski mediji . Iz BIH vele da nema novih istraga ni optužnica ,a naši mediji i dalje pričaju drugu priču .Plenković ,Medved žele smiriti situaciju i sve staviti u relneelne okvire , dio medija a i Kitarovčka pale vatru .

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:42 12.11.2016.

Interesantan je nacin kako mi pristupamo ovom problemu, nas uopce ne interesiraju zrtve. Ni jedni mediji u Hrvatskoj nisu se potrudili pokazati narodu sto se to zapravo dogodilo i tko su te zrtve. Pitam se jeli to dobro ili lose za drustvo?

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:46 12.11.2016.

Ima ona narodna " pomozi sirotu na svoju sramotu" , da nije Hrvatske vojske, Bosne ne bi ni bilo , tak da danas mogu protjerivati i strašiti ono malo Hrvata što su ostali....

VL
TH
than
23:22 11.11.2016.

To skretanje tema nasih politicara na nebitne teme za narod je vrhunac cinizma. Ljude u HR zanima ekonomija, da nadju posao, a ovo je za obicne ljude posebno nebitna tema. Ne kazem da se o njoj ne treba pricati, ali cinjenica je da se u medijima pokusava provuci kao daleko bitnija, nego ova pljacka preko porezne reforme koju nam namjestaju i najavljeni porez na nekretnine.

VL
TW
TWITOIST
11:51 12.11.2016.

Poslije rata sve se vise hvalilo Srbe i Muslimane a Hrvatsku kritikovalo ,kako u Europskim tako i svjetskim krugovima pa i na Medjunarodnom sudu u Hagu ,ali kad treba nesto konkretno onda je slika sasvim druga .Hrvati oslobodjeni u Hagu ,Hrvatska primljena u NATO ,Hrvatska primlena u EU,a ovi drugi jos uvijek skidaju gace pred Rusijim,pred Turskom ,pred EU.Price su jedno a djela su drugo.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
12:29 12.11.2016.

udba je ponovo u pogonu, kao i 90tih - ponestalo para pa moraju ponovo krasti - kao i 90tih - prva faza plašenje vanjskim neprijateljima kojima će u drugoj fazi - ratu - prodavat naftu u pozadini dok će neobrazovane otjerat u rovove da glume topovsko meso.

VL
SK
skypilot
08:32 13.11.2016.

Naši političari su izdajnici. Sve listom (pasivni i aktivni) suradnici UDB-e i KOS-a koji uz pomoć četničkih struktura iz Srbije i BiH vode specijalni rat protiv Hrvatske. A "naši" biseri, kao' nemaju pojma što se događa!?

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:36 12.11.2016.

Zanimljivo je to kako zapjenjeni nacionalisti koji inače briju na jezično čistunstvo uspješno mijenjaju "specijalno" u "posebno" u svim kontekstima, osim kad se radi o teoriji zavjere po kojoj svi na svijetu mrze Hrvatsku. Bit će da ne bi razumjeli ni sami sebe kad bi počeli trabunjati o "posebnom ratu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.