Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pothvat
Povratak na članak

Novi Sueski kanal oživljava luke na Mediteranu. Hoće li i hrvatske?

S novih 72 od 193 km kanal je gotovo udvostručen, ima dvosmjernu stazu, što otvara mogućnost za trgovinu između Europe i Dalekog istoka

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
21:10 03.08.2015.

Pitanja iz zadnjeg odlomka trebalo bi adresirat na aktualnu vlast i ministra-sabotera Hajdaša....ali ah, kaj njih briga za hrvatske luke ?!

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
21:05 03.08.2015.

trijumfalni marš iz Verdijeve "Aide", teško je naći lijepšu muziku

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:27 04.08.2015.

eto, tako radi vojna mehanizacija, inženjerija. na svu sreću, mi smo svoju rasformirali, naša vojska ima par kombinirku, taman za temelje vikendica od nekog pukovnika iskopati. nema vojska problema u gradnji, da su išli na međunarodni natječaj, sad bi jošoš čekali analize konzultanata, a sa gradnjom bi počeli kad bi im gazda rekao da mogu. kao mi sa mostom na pelješac. ili autocestama, koncesijama. platiš skupo konzultante (ne znam za sličan slučaj u svjetu...), pa onda dobiješ knjižicu sa općim uputama i podacima dostupnima na internetu. ako je polančec bio kriv zbog plaćanja pola milijuna kuna za studiju koje nije trebalo, a dobila se ušteda od 50-ak mil kuna zbog vukovarskih radnika srba a svojim potraživanjima, onda ne znam kako ovo danas na vlasti misle izbjeći remetinec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.