Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prevara
Povratak na članak

Fotografkinja iz Karlovca opisala kako ju je prevario šarmantni mladić

Rekao je kako mu je automobil zaključan te da bi trebao uzeti taksi do Zagreba za što mu je trebalo 600 kuna

Komentari 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:21 21.06.2019.

Mnogo fin...razumije se i u novac

VL
DU
Deleted user
11:19 21.06.2019.

U inspiraciji samaritanizma mu je mogla dati 50 kn za bus. Ovako bi joj bilo jeftinije da ga je sama odvezla, kad joj je bio tako šarmantan😎

VL
LI
liliZG
12:44 21.06.2019.

uvijek je dobro nešto naučiti, ...danas sam naučila da ne padam na fine i pristojne mladiće koji traže lovu

VL
MA
marijaqwer
15:17 21.06.2019.

Jedino riješenje za prosjake i prevarante je dati im onoliko koliko bi im dao i kada bi znao da su lažnjaci a da ti nije žao. 99 ,% prosjaka su lažni prosjaci tj ljudi koji se time profesionalno bave jer ne žele raditi. Imaju tužnu i uvjerljivu priču, ali izdaje ih to što prođe na lokacijama gdje ih nitko ne poznaje . Prevaranti imaju još uvjrljivljiju priču.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.