Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upravno vijeće
Povratak na članak

Novi šef HZZO-a, šest novih lijekova i jače kontrole bolovanja

Upravno vijeće je izvijestilo i o porastu bolovanja u prvih šest mjeseci ove godine te osnivanju povjerenstva za njihove kontrole, tijekom kojih je prekinuto 1401 bolovanje.

Komentari 2

UB
UBS
21:58 27.09.2017.

a lažne penzinere neskidate sa proračuna??bando jedna..udri koje koji hoće,a nek 40 godišnjaci uzivaju zdravi u mirovini...pljuc

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:47 10.11.2017.

Uvesti sustav dvostruke kontrole. Normirati posao. Napraviti strategiju. Ne miješati javni i privatni sustav. Javni je javni a privatni je privatni. Ne može privatnik dobiti dio doma zdravlja ili kat bolnice ili profitabilnu djelatnost. Kada će početi kazneni progoni lopova i kradljivaca unutar zdravstvenog sustava. Zašto svake 4 godine započinje izrada nove strategije? Tko ima pravo ukrasti zdravstveni sustav?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.