Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIDEN IMENUJE KABINET
Povratak na članak

Novi šef diplomacije Tony Blinken sjedio je na sastanku 1999. i 'tražio alternativu za Miloševića i Tuđmana'

Budući američki državni tajnik negativno se izrazio o izlasku Velike Britanije iz Europske unije

Komentari 33

BO
Bowl
22:33 23.11.2020.

Članak o US ne započinji bez “ predsjednik Donald Trump i dalje ignorira rezultate izbora i odbija prihvatiti da je izgubio”

VL
LA
lasich
06:54 24.11.2020.

U SAD potoji jedna dokuent koi se zove USTAV i koji kaze kada i ako ce Biden biti predsjednik. Biden to jos za sada nije.

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:02 24.11.2020.

Sve je to jedno te isto s...koje je bilo kod Obame....8 god. stagnacije....i nikakve Ekonomije....svi okolo su profitirali od toga....dok se onaj na vlasti isao ''izvinjavat'' okolo i onda su poceli ratovi...pa izbjeglice...pa puna Europa imigranata koji se nece nikad asimilirati....a to upravo i Globalisti hoce....da samo par l...a govori citavom svijetu sta ce i kako raditi....

VL
BO
Bowl
23:28 23.11.2020.

“KLJUČNA savezna agencija SAD-a koja mora odobriti predsjedničku tranziciju nakon američkih izbora i priznati Joea Bidena za pobjednika priopćila je danas da još nije odobrila tranziciju, ali da će o tome izvijestiti Kongres sljedeći tjedan.” -vjerovali ili ne prenosi Hina. Tomica prekini pisati da D.T odbija bilo što dok stvari nisu potvrdjene.

VL
BE
Berberin
01:14 24.11.2020.

Kasno je Biden pobijedio. Jedino je dobro da ce ubrzati propast "demokracije" koja nema nikakve veze s demokracijom.

VL
XA
xaron
04:59 24.11.2020.

Kada ovinari VL-a pišu ovako nemože im se mnogo zamjeriti, jer ni novinari “ uglednih “ novina iz zemalja sa desetinama i stotinama miliona stanovnika nisu ništa bolji. Biden je pobijedio iako je stvarno mali broj glasača glasao za njegaga i njegove intelektualne kvalitete, a dobio je glasove onih koji su bili PROTIV Trumpa ( pa šta košta da košta ). Ovo je svakako Pirova pobjeda Demokrata koja če ih skupo koštati, kada stignu na maplatu sva ona savezništva koja su sklopljena pred izbore. Svaki od tih saveznika u pobjedi četražiti svoj dio kolača u vidu pozicija u vladi i vladimim organizacijama da naplati svoju podršku Bidenu.

VL
DU
Deleted user
11:58 24.11.2020.

Krasnec i dalje puše u jugotrubu i mlati bedastoće tipa "savezništvo Tuđmana i Miloševića"! O pljuvanju po Trumpu ne treba trošit riječi. Dno dna od jugobidenovskog pamfleta!

VL
ST
stefj
10:37 24.11.2020.

Hm, ne vidim kako bi to moglo biti dobro za Hrvatsku. Od politike baš me briga za vas, vraća se na politika svi ste vi isti... Nije baš neka razlika... A u BiH se vraća politika lakše se dogovore dvojica nego trojica, pa prvo maknemo onog trećeg, najslabijeg...

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:27 24.11.2020.

"Novi šef diplomacije Tony Blinken sjedio je na sastanku 1999. i 'tražio alternativu za Miloševića i Tuđmana" je.. jeben odabir su napravili

VL
IV
IVRI
08:18 24.11.2020.

Jučer na jeruslem post komentar čitatelja: "Opet jedan lijevi Židov u nizu hrani predrasude." Na b92: "super, vučić je dobar s njim!"

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
03:18 24.11.2020.

da, tada ste nas po ko zna koji put izdali u ratu sa Bosnjacima i opet okrenuli protiv nas slusajuci svoje gospodare. Vidim sada da bi opet u saveznistvo protiv Bosnjanja, ali vidjecemo jos. Da se mene pita, sa vama vise nikada

VL
PE
penelopea2102aa
23:04 23.11.2020.

Vracaju se bolesni nacisti i njjihovi prijatelji islamski teroristi na scenu, zariti i paliti, Balkanom, Europom, i i terorizirati citav svijet. Zamislite koliki zlocinac moras biti da pljunes na volju suverenoga Britanskoga naroda u svojoj kuci i na svojoj zemljii koji je izisao na referendum i izabrao buducnost za sebe i svoju suverenu zemlju i narod? On ce varacati u tu nacisticku klaonicu Britanski suvereni narod koji je vodio dva svjetska rata protiv zlocinaca nacista da oslobodi Europu i svijet od njih? Pa ovo je samarcina Britanskome narodu, trebaju tu spodobu odmah proglasiti presonom non grata u svojoj kuci i na svojoj zemlji. U nacistima je isto bilo Zidova, tako da ne treba njima vjerovati, imaju oni i u svojim redoviam zlikovaca koji rovare cak i protiv Izraela, S.o.r.o.s. prvi na listi, kamoli nece protiv Amerike, Britanije i civilizacije. fujjj. To su Turcini, Hazari, lazni Zidovi, pokvarenjaci. Vidite kako oni obozavaju islamiste, zato sto su to u stvari oni, Turcini, lazni Zidovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.