Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka, krade...

Novi Sad: Šef 'dječje mafije' ima 15 godina i čak 90 kaznenih djela!

srbijanska policija,srpska policija,policajci,portal
20.09.2013.
u 12:20

''Dječju mafiju'' u Novom Sadu vodi 15-godišnjak koji je u samo godinu dana nakupio 51 kaznenu prijavu

Šef "dječje mafije" u Novom Sadu je 15-godišnjak koji je već prikupio više od 90 kaznenih djela. Naime, protiv njega je dosad podignuta 51 kaznena prijava, a maloljetnik se tereti da je krao automobile, pljačkao, nožem presretao vršnjake i otimao novac..., piše Blic.

Ove prijave 15-godišnjak je zaradio od dana kada je napunio 14 godina, no tinejdžer je još prije toga počinio brojna kaznena djela tako da policija vjeruje da je sveukupan broj kaznenih djela koja je počinio čak 90.

– Policija u pojedinim slučajevima može djelovati preventivno, što i činimo, ali ona je prije svega represivni organ. Sam detalj da među zločincima ima maloljetnika koji iza sebe imaju više od 50, 60 kaznenih djela, najbolji je pokazatelj da je u pitanju propust u odgoju, gdje su prije svega zakazale obitelji i institucije. Policija ne može odgajati ničije dijete – kaže zamjenik načelnika policije u Novom Sadu Stevan Krstić.

>> Uhićen jedan od 10 najtraženijih FBI kriminalaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije