Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIONICA LEKENIK – SISAK

Novi rok za natječajne ponude 27. svibnja

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
19.05.2021.
u 21:09

Hrvatske autoceste su rok za otvaranje ponuda morale pomaknuti s 4. svibnja jer je krajem travnja žalbu na izmjenu dokumentacije uložila tvrtka Medius

Novi rok za otvaranje ponuda za gradnju dionice autoceste Zagreb – Sisak od Lekenika do čvora Sisak je 27. svibnja. Hrvatske autoceste su rok za otvaranje ponuda na tom natječaju vrijednom 300 milijuna kuna bez PDV-a morale pomaknuti s 4. svibnja jer je krajem travnja žalbu na izmjenu dokumentacije na tom natječaju uložila crnogorska tvrtka Medius.

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave usvojila je tu žalbu i poništila dio izmijenjene dokumentacije na koji se žalio Medius. HAC je refinanciranjem jednog skupog kredita osigurao sva sredstva za ovu investiciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije