Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKORO SVE DO BOŽIĆA
Povratak na članak

Slovenci produljuju graničnu kontrolu s Hrvatskom

Slovenija je među razlozima za odluku o privremenom uvođenju kontrole navela prijetnje javnom redu i unutarnjoj sigurnosti u EU, stanje na Bliskom istoku i u Ukrajini te sprječavanje terorizma.

Komentari 10

RE
redo
07:34 15.11.2023.

Ma nije moguće! Pa tko je to mogao očekivati!?

VL
PV
prcko.vita
08:11 15.11.2023.

Kako ono reče Plenki, to je samo privremeno, samo par dana i opet smo dio Šengen obitelji.

VL
DA
dalmatimun
08:40 15.11.2023.

pa ionako ništa ne rade

VL
DI
dino85
08:11 15.11.2023.

Ovo što nam rade slovenci nema nikakve veze s kontrolom, ovo je teror jedne male izfrustrirane nacije. Pitanje vladi, zbog čega sjede u kućicama a ne stoje vani kako je svagdje drugdje na granicama koje prelazim. Sjede u kućicama i očekuju da se svaki vozač zaustavi i pokaže dokumente, što stvara gužve i frustrira vozače. Prošao sam neki dan na Bregani frajer sjedi u kućici i svi se zaustavljaju i vade dokumente, a oni tek onda odlučuju hoće li ih pogledat ili ne. Umjesto da sumljivecupute na stranu, pregledaju ih direkt na traku. Stvarno ovo nema veze s spoeadičnim kontrolama sumljivih, ovo je kao i što je bilo prije šengena. Plenki je na redu.

VL
Avatar Crni labud
Crni labud
07:40 15.11.2023.

Produžite barem do izbora. Samo da ne slušam u kampanji hvalisavo ponavljanje kako nas je uveo u Schengen i kako je to ogroman uspjeh vlade.

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
07:18 15.11.2023.

Pa ovi europski Slovenci su grozni i stalno nas Balkance nešto smetaju i ometaju u našim domoljubnim bajkama i regijskim ćajkama. Sada kada radi naše pohlepe i pravnog divljaštva još nemru jedriti kao svoji po novom svome vanka prema otvorenom imaju itekako dovoljno vremena da na europsko-balkanskoj granici provjeravaju i zaustavljaju sve migrante i balkanske buzerante.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.