Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikalni Izbori
Povratak na članak

Novi predsjednik sindikata novinara je A. Filić iz Večernjaka

Stekli su se uvjeti da nova pregovaračka ekipa postigne dogovor s poslodavcima, rekao je Filić nakon izbora

Komentari 3

UK
Ugo Kajvez
22:12 07.05.2011.

Trala baba lan da joj prođe dan, ... niš od toga dećki (i cure), .... gazde su vam stranci, sprcat će vas jer imaju na svojoj strani domače izdajničke vlastodršce na markovom trgu i novine moraju drukati u njihovu korist kao i u korist EU, stim da im radite za kikiriki i da ništa ne pitate ....... niste to dosad skužili? ..........

VL
BM
BRANITELJ-MUP
06:57 08.05.2011.

Evo, još jedan neradnik na čelu sindikata. Ko onaj kreten Kunst u Saboru. Ajde dignite sve novinare na štrajk u Hrvatskoj pa da vidimo tko će se odzvati!

VL
DU
Deleted user
09:27 08.05.2011.

jel se to meni cini ili i ovaj ima bradu (ili je tek pusta...) to je neko pravilo u sindikatima? Svi.. i muskarci i zene moraju imati bradu???? Više se bave sa češljanjem tog paperja nego sa pravima radnika... strasno!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.