Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Novi predsjednik sindikata novinara je A. Filić iz Večernjaka

Stekli su se uvjeti da nova pregovaračka ekipa postigne dogovor s poslodavcima, rekao je Filić nakon izbora
07. svibnja 2011. u 19:16 3 komentara 12 prikaza
večernji štrajk
Foto: Antonio Bronić/Pixsell

Novi predsjednik Sindikata novinara Hrvatske je Anton Filić iz Večernjeg lista. Na Skupštini Sindikata dobio je 17 glasova više od svoje protukandidatkinje Marijane Matković. Filić, predsjednik sindikalne podružnice u Večernjem listu, naglasio je da mu je cilj potpisivanje Kolektivnog ugovora na nacionalnoj razini.

- Stekli su se uvjeti da nova pregovaračka ekipa postigne dogovor s poslodavcima. Sad je svima jasno da je kompromis nužan, a ako ga ne bude alternativa je generalni štrajk koji ćemo organizirati zajedno s grafičarima - rekao je nakon izbora.

Franka Batelić
tužna vijest
Velika tuga u obitelji Franke Batelić: 'Otišla je sama, iznenada,u tišini...'
Aquaestil
PROMO
Preživjeli smo sve krize, stvorili međunarodni brend i proširili posao, a sada otvaramo nova radna mjesta
  • Ugo Kajvez:

    Trala baba lan da joj prođe dan, ... niš od toga dećki (i cure), .... gazde su vam stranci, sprcat će vas jer imaju na svojoj strani domače izdajničke vlastodršce na markovom trgu i novine moraju drukati u njihovu korist ... prikaži još! kao i u korist EU, stim da im radite za kikiriki i da ništa ne pitate ....... niste to dosad skužili? ..........

  • BRANITELJ-MUP:

    Evo, još jedan neradnik na čelu sindikata. Ko onaj kreten Kunst u Saboru. Ajde dignite sve novinare na štrajk u Hrvatskoj pa da vidimo tko će se odzvati!

  • Deleted user:

    jel se to meni cini ili i ovaj ima bradu (ili je tek pusta...) to je neko pravilo u sindikatima? Svi.. i muskarci i zene moraju imati bradu???? Više se bave sa češljanjem tog paperja nego sa pravima radnika... strasno!!!!