Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liberal.hr
Povratak na članak

Novi portal za liberalnu opciju: Ljevica više ne vodi bitku s desnicom, već s liberalima

Liberal.hr osnovao je Mario Nakić, a najavljuje i osnivanje udruge. Portal za sada funkcionira na volonterskoj osnovi, nemaju ni oglašivača, a svim autorima je Liberal.hr tek sekundarni posao

Komentari 27

DU
Deleted user
14:23 24.07.2017.

Sviđa mi se ključna poruka koju daju, a koja je utemeljena na Evanđelju: zavist ubija. Socijalizam je institucionalizirana zavist. Pročitajte tekst na tom portalu o zavisti i svoj bijedi koja iz toga proizlazi.

VL
CR
crodux
15:05 24.07.2017.

ljevičari su najveći neradnici, samo gledaju kako oteti drugima stečeno pod sloganom kao svi bi mi trebali biti jednaki, onda radi j m pa steci i budi jednak!

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
14:14 24.07.2017.

"Opozicija lijevo orijentiranim portalima, budući da desno orijentirani internetski mediji (mahom) nisu uspjeli steći ugled i neovisnost koji bi im davao kredibilitet. ".... Gdje sebe večernjak vidi? Lijevo ili neugledan?

VL
DU
Deleted user
13:54 24.07.2017.

Bitno je da će on osnovati udrugu preko koje će se prikačiti na državnu dojku tako da njegovo pisanje narod platiti. Baš nam fali takvih...

VL
TO
tolitol
14:00 24.07.2017.

Ako doista bude kako je u članku, bit će to pravo osvježenje. Hrvatska je valjda jedina država EU-a koja nema pravu ekonomsku i političku liberalnu opciju. Nama deklarativno desne stranke poput HDZ-a (ali i Mosta) zastupaju ekonomski gledano posve lijeve ideje, državni intervencionizam i bujajuću javnu upravu na svim razinama. O formalnoj ljevici kao što su SDP, HNS, Živi zid i dr. i da ne govorim. Mi jednostavno u Saboru nemamo ekonomske desnice. I zato smo i dalje Socijalistička Republika Hrvatska u kojoj je država i dalje svakom loncu poklopac i s kojom zapravo nitko nije zadovoljan jer jednostavno debelo podbacuje u odnosu na svoj potencijal. Nadam se zato da će se medijski uspjeti nametnuti među ljudima i zalagati se za ispravan pristup ekonomiji sa što manjom i jeftinijom državom. Nadam se i da će se Most otkinuti od prežvakanih lijevih ekonomskih ideja, i da će se transformirati u pravu ekonomsku desnicu. Tada će se polako stvari početi i u ovoj zemlji dovoditi na svoje mjesto.

VL
ST
stefj
15:07 24.07.2017.

Svaki novi pogled i novo mišljenje je dobrodošlo. Sada uglavnom imamo ekstremno lijeve i još lijevije, HDZ je narodnjačko populistička stranka i imamo nešto desnih stranaka... Nedostaje socijaldemokratska i demokrscanska stranka, nema niti liberalne stranke. Reklo bi se da nedostaje hrpa pogleda na stanje u Hrvatskoj... Danas se sve gleda kroz prizmu destrukcije/revolucije ili kroz prizmu populizma, nema kvalitetnih analiza, realne prezentacije, objašnjenja pojedinih poteza itd... Nije čudo što mladi i struka odlaze, ovakve političke gluposti koje gledamo i slušamo kod nas rijetko se viđaju...

VL
DU
Deleted user
14:45 24.07.2017.

Odličan portal. Slažem se gotovo sa svime što je do sada napisano na njemu.

VL
DU
Deleted user
10:56 25.07.2017.

Kakvi to liberali?? Jok! Treba ponovo osnovati socijalizam i jednakost, sindikat za zimnicu i napuniti tvornice radnicima. Fali samo malo diktature i strucnjak za dizanje kredita na trulom zapadu, da se to sve skupa financira.

VL
DO
domxerex
14:19 24.07.2017.

Salonski ljevičari - to misli na SDP?! Kod nas u Hrvatskoj nema liberane stranke isto kao ni prave ljevice. Naziv "salonski" im vrhunski odgovara. A dok nema pravih liberalnih i ljevičarskih stranaka dotle HDZ može raditi što hoće. Zato iako sam desničar navijam za prave i dobr ljevičare i liberale jer jedino tako će natjerati desnicu da postanu prava desnica i budu bolji. Sve za bolje Hrvatsku.

VL
Avatar pendreck
pendreck
15:05 24.07.2017.

ljevicarski extremisti...proljevtjeri...

VL
LU
lunar777
15:43 24.07.2017.

Čim vidim autor članka spin majstor Iva Puljić Šego iliti sveznajuće novinarsko "duboko grlo" odmah se laćam kokica, zabava počinje...

VL
KA
kacavenda
15:14 24.07.2017.

Tifusari na najjace

VL
ZA
zaokica
15:31 24.07.2017.

laprdaticni portal i interesantno kao svima sa tog spektra crkva (crkva je narod)im je glavna meta znaci nista od vas samo cete siriti mrznju frustracije osobne jer crkva(narod)konacno disu punim plucima otkada nema tih mracnih(liberalno samozvanih komunisticko odgajanih luzera)

VL
LA
Lav47
15:08 24.07.2017.

Kapovicu mani se toga i ovako ljudi bjeze iz Hrvatske.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
14:21 24.07.2017.

O kakvom trzisnom natjecanju ovi jadnici laprdaju? S cime ce se oni natjecati, gdje je njima domaca industrija, gdje su im domace korporacije, banke, osiguranja i poduzeca? Sta proizvode oni, filo -ustase poput Hasanbegovica? Hoce fasizam izvoziti u tudje zemlje, to im je domaci brend, po tome su poznati u svijetu? S cime ce konkurirati oni na trazistu njemackoj automobilskoj industriji, italijanskoj modI, americkoj vojnoj tehnologiji, svicarskim bankama i osiguranjima i svim ostalim zemljama u Europi i svijetu? Oni jadncii nista ne proizvode i ne izvoze, zive samo od rasprodavacine onoga sto im je Tito ostavio u naslijedstvo. I ocajnicki se bore da rasprodaju i te mrvice sto su im ostale od drzave, zato su i sklepali taj portal banditi.

VL
Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
14:14 24.07.2017.

Napokon ! Moramo udruzit sve liberalne i istinski domoljubne udruge i pojedince kako bi stali u zajednistvu na kraj katolickoj crkvi i posebice Kradezeu i slicnima. Prvo protjerat vjeronauk iz skole u crkve , naravno osigurat djecu od potencijanih pedifilaa i desnicara. Neka se uce svojoj vjeri i istinskom casnom hrvatskom domoljublju ali u slobodi da misle svojom glavom i djelaju po svom. Napadat desnicare sto vise u medijima , potencirat lijevo orjentirane branitelje i ocistit skole i univerzitete od ustaštva pretvorit ih u mjesta samosvjesti i slobode govora ! Takodjer potpuno marginalizirat djelovanje nacionalisticke SPC kao i istrjebit cetnistvo iz okolice Vukovara posebno Borova sela , dakle ne ljude vec cetnicku misao i djelovanje na njih iz Srbije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.