Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šefik Džaferović
Povratak na članak

Nove oštre poruke iz Sarajeva: 'Bošnjaci neće pristati na izmjene ključnog zakona za Hrvate'

Da Hrvatska želi podržati upravo takve izmjene izbornog zakona, kako je kazao Džaferović, dade se zaključiti iz izjava Mate Granića, aktualnog posebnog savjetnika hrvatskog premijera za vanjsku politiku

Komentari 80

CR
crocro
20:14 24.09.2020.

Službena hrvatska politika mora zauzeti stajalište i primjeniti mjeru "Persona non grata" za Komšića i Džaferovića. Oni kao službeni predstavnici predsjedništva BiH ne trebaju biti dobrodošli u Republiku Hrvatsku, dokle god ne omoguće da hrvatski narod u BiH, bira svojega predstavnika a ne da im ga biraju Bošnjaci mimo volje hrvatskoga naroda u BiH. Svoje stajalište Hrvatska treba prezentirarti EU tako da se bošnjački predstavnici ne bi prvi žalili na postupak Hrvatske, koja ima sve argumente na svojoj strani. I to treba iskoristiti bez ikakvog pardona prema bošnjačkim predstavnicima predsjedništva. Kako se može dogoditi da hrvatski predstavnik Komšić radi za bošnjačke a ne za interese hrvatskoga naroda u BiH. On u Hrvatsku ne bi trebao zakoračiti nikada pa niti onda.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
20:17 24.09.2020.

ma zamisli ti bezobrazne Hrvate ! oni bi sami birali svoje predstavnike ? Alaj su bezobrazni !

VL
GE
genex
20:28 24.09.2020.

mudžahedin i ratni zločinac iz zenice. na rukam do lakta nevina hrvatska krv.bandita odmah uhititi ako ikad kroči na hrvatsko sveto tlo.

VL
IM
Inmerps mod aZ
20:06 24.09.2020.

Ja mislim da trebamo biti iskreni i jasno reci da muslimanska politika u BiH nema nikakve veze s prijateljskom politikom prema RH i hrvatskom.narodu

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
20:33 24.09.2020.

Pametan li je ovaj. On je zaključio da Hrvati žele izmjenu izbornog zakona. I još nas smatra prijateljima iako nam uzima što mu volja?! Takve prijatelje mi ne bi ni neprijatelju poželjeli

VL
Avatar dmitarXX
dmitarXX
20:06 24.09.2020.

Treba s vama drugacije

VL
PR
PrimoracRi
20:40 24.09.2020.

Malo stisnuti kontrolu na morskoj i kopnenoj granici. Drugačije bi ovaj pričao. Neka proba otići u RS ako ima muda.Lako ti je sa Hrvatima ali i nama će jednom puknuti film.Hrvatska može bez islamizirane Bosne ,ali ne i obrnuto. Ovajj krvnik iz smrdije to ne želi da prizna. Mnogo je krvi Hrvatskog naroda zbog ovog ćumće kockastoglavog poteklo.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
20:36 24.09.2020.

kao da će ovoga netko pitati kako će se urediti ta umjetna tvorevina; yuga u malome lagano klizi prema propasti, nadajmo se samo da neće nestati u krvi kao ona ex yu tijekom devedesetih...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:52 24.09.2020.

Ovom smecu treba zabranit ulaz u HR ..Prica pricu a izabra Hrvatin onog pijanicu Komsica.

VL
Avatar southman
southman
20:15 24.09.2020.

Hocete hocete !

VL
NE
Neonacionalist
19:53 24.09.2020.

Pa što bi ovi iz Zagreba sada htijeli da Hrvati biraju hrvatskog člana predsjedništva , logično je da ga biraju Bošnjaci i to onoga koji njima paše ,uostalom ovo je već treći put da su izabrali Komšića pa prije see i nisu baš nešto bunili . Uostalom ako nekome još nije jasno BIH je podjeljena na srpski dio tj. tzv.Rep.Srpsku i na bošnjački dio tj.tzv. Federaciju BIH ustvari Bošnjakistan a Hrvati su tu samo smetnja zapravo obična manjina u bošnjačkom dijelu jer ih u srpskom više zapravo i nema . Dakle poruka iz Sarajeva je potpuno jasna , ili će Hrvati prihvatiti da budu manjina u Bošnjakistanu i pristati na ono što im Bošnjaci kao manjini u skladu sa njihovim brojem odrede ili neka se sele u HR kao što su mnogi već i uradili osim onih rijetkih poput Mamića koji su u bijegu od zakona u HR se vratili u BIH , vrijeme je svakako na bošnjačkoj strani a EU njih ionako ne zanima ako ih eventualno netko misli time kasnije pritiskati a drugim ničim i ne može nego samo ulazak u NATO koji će im zajamčiti cjelovitost BIH , uostalom kao da se mi nešto pitamo , vidimo kako su u EU reagirali na izbor Komšićaunatoč žalopojkama iz Zagreba , oni ga priznaju kao legitimnog člana predsjedništva .

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:26 24.09.2020.

"Nitko na nas ne može izvršiti nikakav pritisak da uradimo nešto što bi bilo protiv ustava BiH..."!!! A uporno ignoriraju upravo odluke Ustavnog suda BiH po pitanju izbornog zakona! Supljiju pricu odavno nisam cuo! Vrlo je interesantno da s njima itko uopce zeli imati bilo kakvog posla! Muslimanska velikobosnjacka politika je najveci i najuporniji razbijac cjelovite BiH, bez obzira koliko se oni trudili pokazati suprotno.

VL
JE
Jesus
21:10 24.09.2020.

Tijekom rata u BiH Hrvatska je otvorenih ruku primala izbjeglice muslimane a čini se na svoju štetu. Mlogli su ih jednostavno pustiti Srbima da ih potaracaju pa danas Hrvati ne bi imali ovakva sranja i predstavnika potiricu komšiću. Vazda jee poturica bio gori od turčina.

VL
TE
tek
21:56 24.09.2020.

Ako se ne žele dogovoriti onda nama hrvatima ne ostaje drugo već aktivirati H R Herceg Bosnu

VL
SV
Sveznadar
22:17 24.09.2020.

Hrvatska politika je naivna, amaterska, pa i protihrvatska. Interesi hr naroda moraju biti prioritet, zato najprije mora zabraniti svakom pojedincu koji radi protiv Hrvata svaki fizički doticaj sa RH, a ako to ne pomogne, zabraniti ulaz i narodu kojega predstavlja Komšić i Dzaferović.

VL
ZA
zadar1
22:06 24.09.2020.

sikter fukaro

VL
LI
Lionking
21:59 24.09.2020.

Neprocesuirani ratni zločinac nos prijeti i to na dnevnoj bazi!?!?!? Naravno jer dosada mu se sve pustalo!

VL
GE
genadij
21:35 24.09.2020.

Proglasiti Republiku Hrvatsku jer jedino Hrvati nemaju svog predstavnika u vlasti. A ovi što se predstavljaju kao muslimani su potomci nasilu poturčenih Hrvata i Srba i sad su veći turci od turaka.

VL
DU
Deleted user
22:19 24.09.2020.

Kad ovo citam sto ovaj Mujo kaze ,zaista mi nista ne preostaje nego napisati za Klaune Komsic,Izetbegovic i Dzaferovic "Persona non grata" VJECNO,VJECNO.

VL
Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
21:41 24.09.2020.

Ovakvi istupi samo će ogaditi ideju o državi Bosni i Hercegovini tamošnjim Hrvatima i polako ih gurnuti u, zašto to otvoreno ne reći, separatizam. Braneći Bosnu Dažaferović i drugi bošnjački prestavnik u BH trojnom predsjedništvu , u stvari je ruše. Bosna je tronožac i ako jedna noga pukne ode i plan o samoodrživoj BiH. Bosni koja gazi elementarna prava svojih konstitutivnih naroda nema budućnosti. Bosna i Hercegovina bez glasa Hrvata ne može opstati, a niti je u općem, širem hrvatskom interesu da takva BiH opstane. Podržavati državu u kojoj se gaze biračka i druga nacionalna prava hrvatskog naroda nema rezona. Nadam se da će dvojica bošnjačkih predstavnika - Džaferović i Komšić to shvatiti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.