Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horor na plaži u australiji

Novi napad morskog psa: Ugrizao ženu za glavu, policija ga nije uspjela pronaći

morski pas
Pixabay/Ilustracija
10.11.2023.
u 09:58

U priopćenju policija kaže da su evakuirali plažu u potrazi za morskim psom, no kada ga nisu uspjeli locirati, ljudima su dopustili da se nastave kupati.

Novi napada morskog psa na Port Noarlunga Jettyju u Južnoj Australiji. Hitna služna priopćila je da je ženu morski pas ugrizao za glavu na plaži, koja se nalazi južno od Adelaidea. Glasnogovornik je rekao da su ozljede "ozbiljne" i da je žena prevezena u medicinski centar Flinders.

Prema prvim informacijama ozljede 32-godišnjakinje su ozbiljne. U priopćenju policija kaže da su evakuirali plažu u potrazi za morskim psom, no kada ga nisu uspjeli locirati, ljudima su dopustili da se nastave kupati, javlja Guardian.  

Ovaj novi slučaj napada dolazi manje od dva tjedna, nakon što je 55-godišnji surfer Tod Gendle ubijen nakon što ga je napala velika bijela psina u Streaky Bayu na zapadnoj obali Južne Australije.

VEZANI ČLANCI: 

Bio je to drugi fatalni incident na poluotoku Eyre ove godine, nakon što je lokalnog školskog učitelja Simona Baccanella (43) napao morski pas na plaži Walker Rock u blizini Ellistona.

Video: Uznemirujuća snimka: Morski pas ubio Rusa u Egiptu

Ključne riječi

Komentara 5

AC
acer7
10:38 10.11.2023.

Možda ga nisu uspjeli naći ako je zaronio, ili jednostavno otišao

GO
goran2hr
10:20 10.11.2023.

Pojavi li se tako nešto u Jadranu - momentalno to treba zatući. Raspisati i nagradu.

Avatar gusjenica
gusjenica
12:04 10.11.2023.

Od stotina milijuna ljudi u moru gdje se nalazi stotina milijuna morskih pasa dogodi se par desetaka napada i to se smatra za problem ili neuobičajeno??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije