Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA SVE BOLJA
Povratak na članak

Novi način borbe – od ponedjeljka u sela stižu mobilni timovi za cijepljenje

Cijeli je svijet pogodila pandemija, ali Hrvatsku su pogodila i dva potresa. Nemamo luksuz ne cijepiti se, poručio je premijer Plenković

Komentari 4

DU
Deleted user
07:44 11.06.2021.

Krajnji je cilj zaustaviti slobodu kakvu poznajemo, koristeći sustav socijalnih kredita kako bi se osiguralo poštivanje. Ako ne poslušate ili se ponašate zvan stroja s prevladavajućim diktatom, vaša sloboda putovanja, bankarstva, kupnje, zajma ili čak napuštanja doma može biti uvelike ograničena.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:09 11.06.2021.

Hoće li onaj tvoj kandidat iz zagreba izgraditi i tvornicu cijepiva protiv potresa?

VL
VI
vidum
08:55 11.06.2021.

Autobusi su se pokazali dobrim rješenjem u borbi za vlast. HDZ-ovci vjeruju i da će u borbi protiv korone.

VL
NA
Nadalinaaa
09:23 11.06.2021.

Nakon 800 prijavljenih slučajeva upale srčanog mišića, kao nuspojave nakon primljenog cjepiva, američki CDC (Centar za kontrolu bolesti i prevenciju) najavio je "Hitni sastanak" koji će se održati u roku od 7 dana tj. 18.6.2021. da bi raspravljali o nuspojavama cjepiva koje su "rijetke, ali veće od očekivanih". U međuvremenu, svaka javna zdravstvena osoba potiče roditelje da cijepe svoju djecu iako se ova teška nuspojava javlja najčešće kod mladih u dobi 16-24 godine. Bravo za medicinsku struku, vrle "znanstvenike", i političare koje masno plaćamo da brinu o interesu građana!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.