Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Krstičević

Novi ministar obrane nakon preuzimanja dužnosti otišao predsjednici na Pantovčak

Damir Krstičević
Ured predsjednice
20.10.2016.
u 15:49

Grabar-Kitarović i Krstičević dogovorili su redovne sastanke na kojima će raspravljati o daljnjoj modernizaciji i razvoju Oružanih snaga.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku je primila potpredsjednika Vlade i novog ministra obrane Damira Krstičevića.

"Prilikom susreta predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Krstičević razgovarali su o stanju u obrambenom sektoru te planovima i projektima Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske. Poseban naglasak stavljen je na nužnost donošenja Strategije nacionalne sigurnosti i izgradnju sustava domovinske sigurnosti", stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice. 

Grabar-Kitarović i Krstičević dogovorili su redovne sastanke na kojima će raspravljati o daljnjoj modernizaciji i razvoju Oružanih snaga.

Damiru Krstičeviću je ranije danas dužnost ministra obrane predao bivši ministar Josip Buljević. Novi ministar je naglasio da će mu u fokusu biti čovjek - vojnik, dočasnik i časnik. 

>>Krstičević otkrio temeljnu zadaću Ministarstva obrane u ovom mandatu

>>Vladin plan korektan, M. Dalić nije sjela sindikatima

Komentara 3

Avatar Cokolinda
Cokolinda
16:19 20.10.2016.

Jel nije ona na putu u Azerbejdzan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije