Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedski odnosi
Povratak na članak

Novi incident: Joško Joras ručnom kosilicom ozlijedio radnika

Fotografirao je radnike koji su čistili privatno zemljište, a kad ga je jedan došao pitati zašto to čini, napao ga je.

Komentari 7

Avatar guten_tag
guten_tag
12:39 01.07.2011.

kad će mesić u zatvor , po presudi slovenskog suda na tužbu jorasa . izgleda da i ni on može iz zemlje preko dežele slovenije , kao što je pričao viceve da milošević ne može iz zemlje a nije see suzdržao od morbidnog vica i o pokojnom predsjedniku dr franji tuđmanu utemeljitelju hrvatske države . \"mi ne možemo ostati u zajednici u kojoj je sve hrvatsko izloženo patološkoj mržnji \", rekao je predsjednik tuđman .

VL
CH
chemica
12:56 01.07.2011.

Tako i ovaj moj iz familije. Policija ga smirivala već nekoliko puta jerbo mu se međa \"pomaknula\" nakon 30 godina, u ratu je sa svim susjedima, a da je normalan...Vrlo teško. Naravno, i stalno nekog vraga snima s fotoaparatom! Valjda im je to nekakav zajednički \"simptom\". Nego, da i ovom Jorasu možda netko od roditelja nije bio alkos? Eto im odmah i zajedničke dijagnoze.

VL
AN
anonimna1
14:02 01.07.2011.

ma kad čete ga već jednom zaustavit da ne terorizira druge oko sebe?ako je bolestan kako mi se vidi pošaljite ga na lječenje.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:47 01.07.2011.

Ma odijelite mi zemljište do njegovog samo u najam. Vjerujte : uvjerit ću ga da nije poželjan na svojem vlastitom zemljištu klin se klinom

VL
LV
lord vader
15:52 01.07.2011.

ovom govnetu cu ja zavrnuti vratom kad iduci put krenem u shping u austiju, onako usput.....

VL
OB
-obrisani-
16:24 01.07.2011.

joško joras je najpoznatija politička prostitutka europe...

VL
PU
purger58
16:36 01.07.2011.

Sto prije ovdje organizirati skup \"bikera\" i bit ce sigurno \"smiren\" za duze vrijeme!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.