Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI

Novi detalji ubojstva mladića (22) u Splitu, policija otkrila kako je došlo do tragedije

Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
25.02.2024.
u 09:42

"Utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak počinio kazneno djelo Ubojstva te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu", navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je nove informacije o ubojstvu 22-godišnjaka u Splitu. Kako policija ističe, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad uhićenom dvojicom muškaraca, 31-godišnjakom i 37-godišnjakom.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem 31-godišnjak se sumnjiči da je dana 24. veljače 2024. u 00:48 sati u Splitu, u ulici Mažuranićevo šetalište 1, na pločniku ispred hotela, a nakon verbalnog i tjelesnog sukoba s 22-godišnjakom, otišao u stan po nož te se potom vratio natrag na ulicu do 22-godišnjaka koji se udaljavao i zadao mu s nožem ubodnu ranu u predjelu desne strane prsišta nanijevši mu ubodnu ranu od koje je oštećeni 22-godišnjak u 01:20 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru Split.

Utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak počinio kazneno djelo Ubojstva te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, te je noćas iza ponoći predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak sudjelujući zajedno s 31-godišnjakom u verbalnom i tjelesnom sukobu na ulici, a koji je prethodio ubojstvu 22-godišnjaka, počinio prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te je priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu", izvijestila je policija. 

GALERIJA Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka

Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka
1/7

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
10:24 25.02.2024.

Znači još ništa novo. Ovo smo već znali. Click bait.

VJ
Veli Jože
13:37 25.02.2024.

Za ubojstva kopirati američke zakone i kazne.

BO
BozeSacuvaj
10:02 25.02.2024.

Hrvati jako vole noževe..to se vidi po stalnim reklamama za noževe na portalu VL...imaju pravo imigranti kad odbijaju se zadržati tu jer tvrde da smo mi jako nesigurna država gdje svako malo netko nekoga napadne sa nožem...pozdrav unuku od Tončija Vrdoljaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije