Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADNUT 22-GODIŠNJAK U SPLITU

Policija otkrila nove detalje: Dvije osobe uhićene su zbog ubojstva

Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
24.02.2024.
u 08:41

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem

Policijska uprava splitsko-dalmatinska otkrila je nove informacije vezane uz ubojstvo 22-godišanjaka u Splitu. Mladić je napadnut u ulici Mažuranićevo šetalište jedan sat iza ponoći. Njega je, kako navodi policija, napao muškarac koji mu je zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta. Ozlijeđeni 22-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas preminuo. 

"Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem. Obaviještena je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva koja je izišla na mjesto događaja i rukovodila očevidom", poručuje PU splitsko-dalmatinska.

U službene prostorije, kako dodaje policija, dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva. Nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti. 

GALERIJA Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka

Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka
1/7

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
10:47 24.02.2024.

A bio je dobar,sportaš i dobar učenik!

ZA
zagabria4
09:17 24.02.2024.

Split se približava kolumbijskom sindromu, ako nastave turizam će nestati jednako kako je i došao, brzo

KU
Kujttim
09:39 24.02.2024.

Ovo je obračun najprimitivnijih ovisnika o heroinu. To jedno hranidbenog lanca, teški ovisnici u krizi. Smanjeno ubrojivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije