Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA

Novi detalji tragedije kod Brinja u kojoj je poginulo dijete: 'Vozilo je bilo zaustavljeno u traci, ne zna se razlog'

Foto: PIXSELL
1/4
07.09.2021.
u 23:44

U nesreći je poginulo 10-godišnje dijete, vozač automobila zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, a dvoje je putnika je lakše ozlijeđeno. Mediji navode da je riječ o obitelji iz Poljske koja se vraćala s ljetovanja.

Automobil poljskih oznaka na kojeg je jučer na autocesti kod Brinja naletio kamion te usmrtio dijete i ozlijedio troje ljudi, bio je zaustavljen u krajnjoj desnoj voznoj traci autoceste i to iz za sada neutvrđenog razloga, objavilo je u utorak Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Foto: PIXSELL

ŽDO je također objavio da je, prema rezultatima očevida, do nesreće došlo prilikom naleta teretnog vozila kojim je upravljao 46-godišnji državljanin BiH u smjeru Zagreba na osobni automobil koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljao 37-godišnji poljski državljanin.

"Budući da jučerašnji očevid kojim je upravljao ŽDO nije rasvijetlio sve okolnosti, ŽDO je naložio provođenje daljnjih dokaznih radnji i izvida radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće", potvrdila je Hini županijska državna odvjetnica Vera Magdić Bižanović.

U nesreći je poginulo 10-godišnje dijete, vozač automobila zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, a dvoje je putnika je lakše ozlijeđeno. Mediji navode da je riječ o obitelji iz Poljske koja se vraćala s ljetovanja.

Kako je Hini potvrđeno iz ogulinske bolnice u kojoj je unesrećenima bila pružena pomoć, vozač s ozljedama opasnim po život tijekom dana je  transportiran u Zagreb u KBC Sestre milosrdnice.

Ključne riječi

Komentara 14

KO
konfederacija
04:29 08.09.2021.

poljak je u ovom slučaju trebao izvadit familiju i postavit ih iza ograde to je zakon a ne čekat kad će neko naletit

HA
havier
09:46 08.09.2021.

Meni se isto dogodilo u Njemačkoj svi 4nprsluke i van vozila i ceste iza ograde i postavio trokut. Dok nije došla šlepa. Ovo je tragično.

Avatar Mars
Mars
09:06 08.09.2021.

Kako god okreneš jedno dijete je nastradalo. Grozno. Ovakvih tragedija ima previše, razlog više da se što više ulaže u autonomno upravljanje vozilima pogotovo kamionima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije