Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO POGINULIH

Detalji horora kod Vinkovaca: Mladić se zabio u kuću, udarac je probudio mještane

Automobil u kojem je poginulo četvero mladih
Foto: MUP
30.07.2020.
u 11:20

Naime, vozač je zbog brzine izgubio nadzor te izletio na kanal i udario u povišenje koje ga je odbacilo na obiteljsku kuću nekih 10 metara od ceste. Jak udarac probudio je ukućane koji su prvi zvali hitnu pomoć.

U noći na četvrtak u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi, javlja policija.

– 19-godišnji vozač zbog prebrze vožnje izgubio je nadzor nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka. Sletio je s kolnika i udario u obiteljsku kuću. Od siline udara 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu poginuli su na mjestu prometne nesreće – kažu iz policije.

Naime, vozač je zbog brzine izgubio nadzor te izletio na kanal i udario u povišenje koje ga je odbacilo na obiteljsku kuću nekih 10 metara od ceste. Jak udarac probudio je ukućane koji su prvi zvali hitnu pomoć.

Vatrogasci koji su stigli na mjesto događaja zgrozili su se od užasnog prizora, a do 7 ujutro trajala je intervencija. 

Portal 24sata neslužbeno doznaje i kako su se upalili svi zračni jastuci, putnici su bili vezani, ali udarac je bio prejak. 

Na teren su izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD Stari Mikanovci i Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opće županijske bolnice Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom. Čeka se obdukcija smrtno stradalih.

Ključne riječi

Komentara 33

CR
crohumans
11:53 30.07.2020.

Najviše čudi zašto suvozači ne reagiraju na manijakalnu vožnju ?!

AE
Aedes2017
11:48 30.07.2020.

Auto s 2/3 tisuće CCM ,tek položen vozački ,noć ,testosteron....formula za smrt .

BA
balizg
11:57 30.07.2020.

Suvozači često sjede kao fikus na luđaču vožnju, kao da žele poginut ! Ja ne vjerujem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije