Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska priča
Povratak na članak

Novi detalji o 'misterioznoj ženi' iz Slovačke, konobar: Tražila je da je odvezemo do ribarske kućice

Ova žena dobar dio svog burnog života provela je u Americi. Prije nego što je završila u organizaciji koja pomaže beskućnicima, izrađivala je nakit za filmske i glazbene zvijezde poput Brigitte Bardot, Barbre Streisand, Diane Ross, a nosile su ga i zvijezde popularne serije Prijatelji

Komentari 6

VI
Vivian
22:53 22.09.2021.

Ima li nade da ova fotka jednom nestane sa naslovnice ?

VL
MR
mrkvax
07:52 23.09.2021.

Sve vas vuče za nos...Nije ona ostala bez pamćenja već bez novaca...

VL
MR
mrkvax
06:24 23.09.2021.

Ja mislim da ona glumi gubitak pamćenja....

VL
MA
marta22
00:01 23.09.2021.

"Vidjelo se da nije u prostoru gdje se nalazi, ....... da ne zna kako je došla na mjesto gdje je došla." Što je previše, previše je!

VL
YE
yelloman
22:37 22.09.2021.

Identificirana kao Slovačka građanka. Predati ju konzularnom departmanu slovačke i nek se oni dalje bakcu sa njom i njenom krizom identiteta.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:56 23.09.2021.

Da? Poznati koje ste naveli dosli su k njoj osobno i narucili nakit? Ili su ga kupili u ducanu gdje se izmedju ostalog prodaju i proizvodi firme u kojoj je radila? Uzmite Fritza, zavarivaca koji radi u npr. Mercedesu. Da on nestane biste li napisali da njegove automobile voze najmocniji ljudi svijeta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.