Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVINSKI RAT
Povratak na članak

Novi boj Trumpa i Xija: Uhićena glavna financijska direktorica Huaweija

Američki dužnosnici tvrde kako je upravo Huawei jedan od glavnih “igrača” u globalnoj industrijskoj špijunaži

Komentari 6

Avatar Observer
Observer
20:45 07.12.2018.

Kina svoj vrtoglavi uspon u razvoju , i postajanjem druge gospodarske sile u svijetu, postize velikim dijelom industrijskom spijunazom i kradjom americke tehnologije . Trump je odlicio tome stati na kraj.

VL
DU
Deleted user
19:17 07.12.2018.

Amarikanci jako dobro znaju o cemu pricaju, upravo oni rade ono za što optuzuju Huawei. Pa ko je nama dostavio snimku di se domundjavaju janezi kak ce nas preveslat oko Savudrijske vale :-)

VL
ZA
Zapadnjak
18:59 07.12.2018.

svaka, doslovno svaka totalitaristicka zemlja koristi svoje kompanije u politicke svrha, kina kao totalitaristicka zemlja nije iznimka...

VL
DU
Deleted user
18:26 07.12.2018.

amerika kao i uvijek sve svoje ratove vodi na tudjem terenu

VL
TE
TEUTA
21:04 07.12.2018.

Move on Trump. Ne mogu tako brzo ispraviti greske prethodnih lidera. Polako i na kraju bit ces pobjednik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.