Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna afera Mail?
Povratak na članak

Novi Agrokor bit će dužan 1,7 mlrd. eura. Vidaković: Kraš nije privilegiran

Nacrt nagodbe objavljen u petak ne sadrži konkretne brojke, nego objašnjava mehaniku i provedbene osnove nagodbe

Komentari 23

BU
Budak
16:58 26.05.2018.

Zanimljivo da svak oko Agrokora ispada kriminalac osim onih koji su doveli kompanije i ljude u tu situaciju. Tko je tu lud?

VL
DU
Deleted user
21:02 26.05.2018.

Dajte pustite već jednom ljude na miru da se napokon dogovore. I Kraš i Franck svi ostali bore se za svoje interese i za uspješan završetak nagodbe. Radi se o privatnoj , a ne o državnoj firmi i Hrvatsku to, hvala Bogu, neće koštati niti lipe. Indeks nije spasitelj niti on razotkriva stvari. Index je antidržavni element i nadam se da će im, kada sve završi, biti suđeno zbog huškanja i obajvaljivanja privatnih e-mailova.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:56 26.05.2018.

Stier danas na saboru HDZ-a pred kraj održao svojevrsni ANTI-BORGOVSKI govor i predstavio se članstvu kao budući-skorašnji novi predsjednik! Čulo se to u glasu! Govorio je protiv pogodovanja velikima i klijentelizmu... Jasna je insinuacija... Plenki je otpio više gutljaja vode nakon toga a Stier dobio urnebesn pljesak... Ja sad iščekujem ćerupanje i perje posvuda... Čak je rekao moramo se boriti protiv populizma inače ćemo završiti u ROPOTARNICI POVIJESTI,wooow,ne vjerujem hehe Boje se ŽIVOG ZIDA ko vrag tamjana :)))

VL
DU
Deleted user
18:41 26.05.2018.

Kada vjerovnici i svi ostali koji su uključeni u proces stave potpis na nagodbu tek tada će se vidjeti s čime se slažu/ne slažu. Sve do sada je samo pretpostavka i nacrti dogovora.

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
17:15 26.05.2018.

Ovo i nije loše ako uspije 1.7Mil. duga nije puno!

VL
IB
iva.begovic
07:14 29.05.2018.

Da su Kraševi konditorski proizvodi konkurentni na EU tržištu ne bi im trebale protekcije u Konzuma. Kad vidim ovu Vidaković gotovo da žalim Todorića. Od njega su kompanije poput Kraša i država, u dogovoru, očekival da sponzorira loše domaće tvrtke.e. Kraševi proizvodi trebali su se orijentirati prema EU, a ne se grčevito držati Konzumove prodajne mreže. Osobno više ne bi kupila ni Bajaderu ni Frankovu kavu niti da su dva puta jeftiniji. Sori gospodo, dokazali ste se kao loši gospodarstvenici loših namjera. Hvala Bogu i EU na policama bogatim proizvodima poštenih dobavljača. A kraševe bajadere neka kupuju na Kosovu i u Srbiji.

VL
Avatar istina007
istina007
22:19 26.05.2018.

Država umjesto da pomaže bolesnim djecama šalje pare u propali Agrokor!!!!! Biće samo dzžan 1.7 milijardi bože to je sper bank dao dosta Rusija će vladati !!!!!!@

VL
Avatar Trica
Trica
20:16 26.05.2018.

Dok se ekipa namiri, bit će na kraju 3 milijarde Eura:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.