Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nove snage u politici, ali i u poduzetništvu. U tvrtkama kojima ne upravlja država

Ispod radara pomalo je prošla vijest da imamo novu zrakoplovnu kompaniju. I Tesli su, kao i Rimcu, govorili da je luđak. A Milanović dobro kaže – treba nam još tvrtki poput Nanobita

Komentari 4

DU
Deleted user
09:43 07.06.2021.

Dolaze nove generacije koje će naslijediti mentalitet očeva. Dakle ponašati će se isto, već dokazano. Problem je naš neposlovni, neorganizirani mentalitet a ne ove ili one generacije. Francuska ima više državnih firmi nego Hrvatska i to vrlo dobro funkcionira jer znaju upravljati. Ovih par uspješnih firmi kod nas samo su iznimka koja potvrđuje pravilo. Nažalost.

VL
Avatar Scopus
Scopus
14:07 07.06.2021.

Ono što narod vidi na izborima to je najbolje što politika ima. Svi ti Mihanovići i Filipovići to je najbolje što HDZ može dati Hrvatskoj. Sad neka se svatko zapita kakvi su tek oni drugi, puno nesposobniji, koji upravljaju državnim firmama. Pa kako neće biti generatori korupcije i nesposobnosti?

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
08:33 07.06.2021.

Jeli krenulo drukanje za prodaju strateških firmi?

VL
SL
slavenZadravec
09:30 07.06.2021.

Kad nam isporuče Rafale Hrvatska će biti jedna od rijetkih država koja ima više takvih nego civilnih aviona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.