Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rikverc u Osijeku
Povratak na članak

Novčanu pomoć vraćali su Šišljagiću na ruke

USKOK tereti Vladimira Šišljagića, Martina Marolina i Zlatka Maksimovića za izvlačenje 122.000 kuna iz Županije

Komentari 6

SO
Soljženicin
22:52 23.10.2015.

I sad se lopina želi skrasiti u Saboru. Tu će dobiti imunitet i nikome ništa. A iz Slavonije mladi bježe glavom bez obzira, jer ako žele dobiti posao moraju postati Glavaševe-HDSSB-eove pudlice.

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
09:07 24.10.2015.

Ebe se njima svima za slavoniju ili rvatzku, samo ih para zanima, a postali su tolko jadni svi da su se poceli i za "sicu" prodavat!

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
22:45 24.10.2015.

Oko kojih pikula se igrate sa ovim čovjekom. Treba pogledati u kasu i gdje su odnosno kojem ministru se za što davalo a gdje su sredstva utrošena kao ministrica Pusić dala je svom braci Zoranu i Documenti novac ali mi nikako nije jasno po kojoj osnovi, siguran sam da po kažnjivoj osnovi te če morati za to i odgovarati a za Šišljagića to su namještaljke ( drugačije ga ne možete niti uništiti nego namještaljkama) jel toliko novca on ima u jednom đepu a to je samo zabava za lude. Pozdrav dobrim ljudima

VL
ME
Meter
19:12 24.10.2015.

Ma sve je to za Slavoniju!

VL
OB
ObrenM
04:40 24.10.2015.

Ovi mi nisu niti najmanje simpaticni-ALI.Za 25000 kuna nekoga javno razapinjati je degutantno.Da nije izbora i bolesne zelje za vlascu za ovo se nebi niti znalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.