šefica povjerenstva
Povratak na članak

Novaković o prijavama GONG-a: 'Teško je da možemo istraživati što se u klubu događalo'

Na pitanje je li moguće ući u trag Klubu i tome što se tamo događalo, Novaković je rekla da se teško može istražiti što se tamo događalo.

Komentari 4

Avatar Cera
Cera
05:20 03.10.2020.

GONG, tlačitelji proračuna... Podobni ili familijarno potrebna izmišljena radna mjesta,,,Ta institucija određuje na internetu što je istina ili neistina,,,Stvarno kao da svi moramo misliti što pojedinac želi a Bog je dao svakom čovjeku slobodnu volju ili slobodu izbora i tim ima pravo reči što misli ,samim tim ne biti kažnjen ako je i krivo mislio....No blokiranja na internetu takvih je kad pojedinci po običaju maltretiraju večinu a OVCE trpe.

VL
DR
dragebuba
02:28 03.10.2020.

neka ti ljudi nađu pošten posao a ne komentirati to su uhljebi ništa koristi ako toliko znaju neka rade zlo mi je od njih

VL
DR
dragebuba
02:32 03.10.2020.

tako su ušli aktivisti i gonga u sabor divno

VL
DU
Deleted user
21:22 02.10.2020.

Tko financira gong ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.