Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Novac iz EU ne povlači se jer to znači da nema mita, provizija, namještaljki..

Nakon 50 godina u Bjelovaru se gradi novi vrtić, i to s 90 posto europskog novca, dok je naš ulog bio 10 posto. Bez novca iz fondova Bjelovar ne bi dobio novi vrtić valjda još 50 godina, uvjerava bjelovarski gradonačelnik Hrebak

Komentari 13

AA
aabbcc
15:39 19.02.2019.

Da Tito nije umro imali bi do sada 10 vrtica ___ a danas se HDZ-ovci dive cudu od 1- vrtica u EU !

VL
ST
stefj
22:34 18.02.2019.

Ma nije to da se ne mogu podijeliti novci i nabiti cijena. Sve se to može dogovoriti... Najveći problem je što uhljebi ne mogu sastaviti dvije suvisle rečenice, a kamoli napisati nekakav projekt. Pa pogledajte Zagreb, tisuće uhljeba i izmišljenih radnih mjesta, jedva koji pismen, a stručan niti jedan. Sve podržano od sindikata gdje imamo kolektivni ugovor koji prednost pri zapošljavanju daje rodbini... I tako rodbina gljivari u holdingu na izmišljenim radnim mjestima, prima ozbiljan novac i radi samo štetu. Pa pogledajte projekte koje reklamira Bandić, za svaki se moglo dobiti financiranje EU-a bez nekog velikog problema... Svaka čast npr. ekipi iz Bjelovara i sličnima, sigurno i oni imaju uhljebe, no uz sve to uspiju nešto i napraviti... Uhljebisu totalno uništili Hrvatsku, radi njih smo na dnu EU-a, a oni sami su na svjetskom dnu...

VL
PL
@ploto@
21:39 18.02.2019.

Ovo je smiješno.Europski parlament kontrolira Soroš i lihvarska kabala,a svi glume nekakvu demokraciju. To su plaćenivi velikih korporacija,isto kao i u SAD.Predstavljaju njih,a ne narod i u tome je problem.Plaćenici su zabrinuti za svoju budućnost i to opravdano.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:42 19.02.2019.

a koje to hrebak i bjelovar imaju projekte da bi svake godine 100 mil kuna iz eu fondova privukli?! laprdanje bez osnove. vrtić je obveza grada da ga ima i plaća, i bez eu fondova su ga trebali i mogli napraviti! nek ukinu par milijuna kuna godišnje koje idu za financiranje polit stranaka, i ne trebaju eu... ako se gospoda političari mogu o tome dogovoriti... nek si pogleda u kojoj i kakvoj županiji živi, uglavnom poljoprivreda i nešto sitne industrije, bbž je trenutno županija u kojoj je najveća rasprodaja poljoprivredne mehanizacije, i stoke, što znači totalni raspad i ove grane proizvodnje, a baš i ne čitam oda se tamo otvaraju neki pogoni. ceste su im sve katastrofa, teško da ima županije i grada u rh sa tako lošom infrastrukturom, al za to neke novce i neće dobiti, nema eu fondova koji će platiti asfaltiranje 500 km cesta... eu baš i ne financira sve što si je drug zamislio... trebat će i plaćati održavanje tih objekata i infrastrukture. a prihodi su mu... da nije ove porezne minireforme, ne bi oni ni za lopatu imali. na grbači države uzimaju desetke radnika za javne radove i slične 'projekte'. pa ako na taj način misli upravljati gradom, žalosna vam majka tamo. i da, ima bjelovar jednu veliku šansu, to je ipak jedini grad u rh koji ima pravu baroknu strukturu, i na tome bi trebao zajahati žestoko, eu to voli i financira, obnovu. varaždin koji ima par zgrada iz baroknog razdoblja se reklamira kao grad baroka, a bjelovar koji ima centar totalno barokni i to cijeli, šuti?!

VL
PA
pofuk_alo
23:23 18.02.2019.

Europski fondovi su notorna pljačka, a drug gradonačelnik će za 10 godina vidjeti i kakva, kad mu strane privatne firme iz Austrije i Njemačke preuzmu kompletnu gradsku infrastrukturu jer je on neće moći održavati. Dovoljno je otići u Rumunjsku i Bugarsku vidjeti pustoš kakvu su iza sebe ostavili europski fondovi i Europa općenito; nestali su cijeli gradovi. Ali briga njega, on će do onda napuniti džepove i bit će daleko, a kriv će biti netko drugi. Briga i malu Mladenku, njoj će plaćica i dalje stizati, svejedno od kojeg gazde.

VL
GO
GorenjeHiSense
00:11 19.02.2019.

Sto više siromaka, to vise nudi EU novca da se siromasna pokrajina razvije. A pravi pokazatelj je privatni kapital, koji se nazalost ne investira u HR....ako baš nije neka prilika ili stecaj... Kad ode merkel i kad se digne eu desnica, bit ce manje i manje novca za siromasni balkan....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.