Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Nova TV otkazala sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Namjera uredništva Nove TV bila je praćenjem izborne kampanje stvoriti što veći interes gledatelja za predstavljanje predsjedničkih kandidata i time potaknuti veći interes za izlazak na predsjedničke izbore, uz poštivanje svih zakonskih obveza - stoji u prioćenju Nove TV.

Komentari 10

BT
bili-tartuf
00:38 19.12.2009.

...-:))..napokon su skapili, da netriba \"prodavati\"-Mislava Bagu,..nego Predsjednicke Kandidate...,- aj koliko im triba vrimena,...za nevirovat.....

VL
MO
mojemisljenje
11:31 19.12.2009.

VEĆINSKI VLASNIK NOVE TV JE AMERIČKI CENTRAL EUROPEAN MEDIA ENTERPRISES ODNOSNO ŽIDOV RONALD LAUDER. Pazi molim te kako su se uvrijedili! Od početka kampanje guraju samo određene kandidate, objavljuju ankete u kojima nedostaje u prosjeku dvadesetak postotaka. Već tu su prekršili najmanje dva zakona RH. Na primjerpravo na potpunu odnosno sjelovitu informaciju zbog čega se u Americi odakle su došli oduzima koncesija. Pa neka se lijepo vrate u Ameriku pa neka tamo krše zakone ! Ali mi smo država bez kičme. Zato nam ovdje i dolaze bjelosvjetske protuha da rade s nama što je njih volja.

VL
KK
kkamikaza
13:56 19.12.2009.

Što opće reći za TV kuću koja sama za sebe kaže da ima najrelevantniji informativni program u zamlji,jadni su da nemogu bit jadniji!

VL
O9
Oluj@_95
10:56 19.12.2009.

Kaze Nova TV:\" uz poštivanje svih zakonskih obveza \" Pa to je cisto licemjerje. Poznato je svima kako je kupljena nova TV, pucanjem u noge bivsem vlasniku koji ju nije htjeo prodati i koji je u bolnici na krevetu potpisao ugovor o ustupanju!!!!!!! To je bilo i prikazano javvno na TV. Prema tome to je jedna kriminalna oragnizacija, koj se bavi najplitkijim sadrzajima. Nije mi jasno zasto nije pokrenuta istraga zbog tog dogadaja!!!! Gdje su tu DORH i ostali organi RH?????

VL
DE
demokršćanin
11:52 19.12.2009.

NE DAJU BAGI ANALIZIRATI ! Baš ne nepravedna i neuviđavna ta Agencija za elektroničke medije.Mislim da bi se trebalo pobuniti i Novinarsko udruženje jer je Agencija onemogućila Bagi,tom slavnom i nepretencioznom novinaru mogućnost stvaranja bajkovitih analiza i zaključaka. Nakon ukidanja ovako \"realnog\" sučeljavanja 6 kandidata koje favorizira Nova TV,na koju će TV Bago sada prijeći.

VL
Avatar Jorge
Jorge
13:51 19.12.2009.

\"najrelevantnijem informativnom programu\" Po čemu? Ne govori li primjedba DIP dovoljno za sebe? Nitko pa ni Nova nema pravo favorizirati neke kandidate. Vraćamo li se u neka stara vremena. Umjesto ideologije sad će nam diktirati novac?

VL
MO
morituriite
14:07 19.12.2009.

Baš mi je drago! Treba toj Novoj Tv i Mislavu Bagi pokazati gdje im je mjesto.

VL
OB
-obrisani-
15:52 19.12.2009.

Kakva vam je bila namjera,kad ste unaprijed znali tko će biti predsjednik?Favorizirati par kandidata,a za druge \"baš me briga\" i nije neka velika profesionalnost.A onaj bago je sramota.Taj nebi mogao voditi ni vatrogasnu zabavu.

VL
OD
otac_domovine
13:57 20.12.2009.

Svi mediji sustavno favoriziraju nekoliko kandidata koji rade u interesu krupnoga kapitala, od kojih bi barem polovica u bilo kojoj zemlji gdje postoji stvarna demokracija odavno bili u zatvoru. Kada im se netko umiješa u već namještene izbore (šta je drugo nego namještaljka od prvog dana tvrditi da samo 4 ili 5 kandidata ima šansu) onda pričaju o \"starom zakonu\". Taj zakon je i uveden da bi se izbjeglo diskriminiranje pojedinih kandidata, ali gle čuda oni smatraju da su ti zakoni neprimjereni za komercijalne elektroničke medije 21. stoljeća. Dakle izravno od nas traže da njihovim vlasnicima omogućimo favoriziranje bilo kojeg kandidata koji njima odgovara, na način koji im odgovara jer us, eto, oni komercijalna televizija (pa bi znači trebali moći komercijalizirati predsjedničke izbore). Podsjeća li vas to na fašizam? Dakle, po njima, trebalo bi uvesti 50000 potpisa kao uvjet za izlazak na izbore čime bi se automatski eliminirali svi nezavisni kandidati i tim izbjeglo mogućnost da na čelo države dođe predsjednik koji nije kontroliran od strane krupnog kapitala. Da im barem oduzmu koncesiju.

VL
BF
bono fox999
10:23 21.12.2009.

\"... polako palimo svjetla, OVO SU PRVE DOBRE VIJESTI\". Neko veče sam malo pogledao onaj grozni „Trenutak istine – oči u oči sa štakorom Bagom“.. Dakle, mješavina \"Trenutka istine\", \"Supertalents showa\" i \"Red carpeta\".. Kakva katastrofa; uostalom kao i ostalolo smeće i smrad koji izbacuje ta televizija. Svaka čast svim „autsajderima“ koji se tamo nisu željeli pojaviti – svoj glas dajem jednom od njih!!! Ivo „Kuhana noga“ Josipović, Nadan „Maznem milju i ne trepnem“ Vidošević, Vesna „Snake eyes“ Pusić-Flundras, Dragan „Psychokiller“ Primorac… Prestrašno…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.